- Makaleler
- 1
11 bin lirayı aşmayacak şekilde tablet almak istiyorum. Okulda kullanacağım + dizi film izleyeceğim. Aklımda Samsung ve Huawei var. En uzun süre gidecek tableti önerebilir misiniz?
Samsung S9FE'den iyi midir? Ayrıca Xiaomi, Samsung kadar uzun süre yazılım desteği sağlar mı?POCO pad çok hoşuma gitmişti şahsen benim. Bir ona da bakabilirsiniz. POCO Pad - Xiaomi Türkiye kuponu ile 11499 TL
Poco Pad Tablet Trendyol'da vs 9999 TL.
İkisi arasında hangisi daha iyi? Ve yazılım konusunda problem olur mu?Kendim alacak olsam Xiaomi pad 6 veya Poco pad i tercih ederdim.
Diğer tabletler daha iyi diyorlar sizce onlarda yazılım tarafında bir sıkıntı yaşar mıyım?Bence S9 FE al. Kafan rahat eder. Zaten oyun oynayacağım dememişsin. Okulda kullanacağım demişsin.
Poco daha yeni bir cihaz, pad 6 nın işlemcisi biraz eski bir soc fazla şarj yer. Poconun yüksek bataryası.İkisi arasında hangisi daha iyi? Ve yazılım konusunda problem olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.