11 bin TL'ye 2. el sistem toplama önerisi

KeltoşBebek

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben konsol merakliysiydim, elimde Xbox One ve Xbox 360 var, bunlari satip bilgisayar almak istiyorum, yapay zekaya sordugumda RX 6600'lu 11k'ya kasa toplayabilirim diyor, ikinci el ama kasa toplamayi hiç bilmiyorum, herhangi bir yazi varsa atabilir misiniz, tavsiyeleriniz varsa duymak isterim.

İşlemci olarak garanti r5 3600 tercih edin bence bu fiyat bandında:
ekran kartı olarak piyasaya baktığımda biraz dalgalı ama zorlarsak 6600 çıkar gibi ama ben fikir olsun diye 6500 xt ilanı koydum:
PSU olarak sertifikalı almak önemli ben bunu buldum ama diğer arkadaşlar önerebilir tam bilmiyorum psu ları:
Ram olarak benim de aktif olarak 3600 lüklerini kullandığım gskillz ripjavs lar var. Öneririm ben çok memmunum:
Anakart bu piyasada pek ikinci ele yanaşmayın derim süper bir şey bulmaz iseniz bu yüzden asrock b450 iyidir ben de kullanıyorum hem m.2 slotu da var:

Toplam 11.100 yapıyor ama ilan araştırması ve pazarlıkla düşürülebilir ve 6600 e şans verilebilir
SSD yi sıfır almanızı tavsiye ederim.

İşlemci olarak garanti R5 3600 tercih edin bence bu fiyat bandında:
Ekran kartı olarak piyasaya baktığımda biraz dalgalı ama zorlarsak 6600 çıkar gibi ama ben fikir olsun diye 6500 XT ilanı koydum:
PSU olarak sertifikalı almak önemli ben bunu buldum ama diğer arkadaşlar önerebilir tam bilmiyorum PSU'ları:
RAM olarak benim de aktif olarak 3600 lüklerini kullandığım gskillz Ripjaws'lar var. Öneririm ben çok memmunum:

SSD'yi sıfır almanızı tavsiye ederim.

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim fiyat çok da sıkıntı degil 15k bandına kadar cikabilirim ilk defa PC topluyorum, bu PC parçalarını toplamak zor mu ozelikle termal macun surmek zor diyorlar.

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim fiyat çok da sıkıntı degil 15k bandına kadar cikabilirim ilk defa PC topluyorum, bu PC parçalarını toplamak zor mu ozelikle termal macun surmek zor diyorlar.
Yok hocam onlar cidden abartı internetten nasıl sürüleceğine bakın youtube de video dolu. Miktarı kaçırmayın yeterli. ekran kartı ve işlemci güç kablolarını doğru taktığınız sürece (ki onlar yanlış yere girmiyor şekilleri farklı)geri kalanı aşırı basit. TEchnopat'ın bir videosu var ona bakabilirsiniz hemen linkini bulup atıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk topladıgımda bile zorlanmamıştım siz düşünün.

Burada önemli olan birleştirmek değil önemli olan 2. el parçaları bulup kazıklanmadan almak[(bozuk çıkma flan test edip oyle onaylamak(param güvende için söylüyorum)]

o zaman çok rahat 6600, 6700 toplanır. Ekran kartı ve işlemci harici parçalar banko alınacak iki bütçe için de. İşlemci değişmeyebilir ama değişirse de r5 5600 e çıkabilir zorlanıp. İyi olur fps oyunlarında

Yok hocam onlar cidden abartı internetten nasıl sürüleceğine bakın YouTube'da video dolu. Miktarı kaçırmayın yeterli. Ekran kartı ve işlemci güç kablolarını doğru taktığınız sürece (ki onlar yanlış yere girmiyor şekilleri farklı)geri kalanı aşırı basit. Technopat'ın bir videosu var ona bakabilirsiniz hemen linkini bulup atıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk topladıgımda bile zorlanmamıştım siz düşünün.

Burada önemli olan birleştirmek değil önemli olan 2. el parçaları bulup kazıklanmadan almak[(bozuk çıkma flan test edip oyle onaylamak(param güvende için söylüyorum)]

O zaman çok rahat 6600, 6700 toplanır. Ekran kartı ve işlemci harici parçalar banko alınacak iki bütçe için de. İşlemci değişmeyebilir ama değişirse de R5 5600'e çıkabilir zorlanıp. İyi olur FPS oyunlarında.

Çok teşekkür ediyorum.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın bu kasa benim aklima yatti RAM'leri 32 alsam sistem le herhangi bir uyuşmazlık olur mu bir de 32'ye çıkarsam çok fark eder mi?
Yok hocam herhangi bir uyumsuzluk olmaz anakartınız falan destekliyor. Yani fazla ram göz çıkarmaz her türlü daha iyidir hem gelecek için daha iyi olabilir ama 16 alırsanız bir şey kaybetmezsiniz şuan bu ramin 32 likleri 2.5 k falan bence 16 lığın sıfırını alın artan parayı işlemciye koyup ryzen 5 5600 alın hem bu işlemciyle çok rahat ekran kartı yükseltmesi yapabilirsiniz(rtx3060'ı bile besliyor)

Yok hocam herhangi bir uyumsuzluk olmaz anakartınız falan destekliyor. Yani fazla RAM göz çıkarmaz her türlü daha iyidir hem gelecek için daha iyi olabilir ama 16 alırsanız bir şey kaybetmezsiniz şu an bu RAM'in 32 likleri 2.5 k falan bence 16 lığın sıfırını alın artan parayı işlemciye koyup Ryzen 5 5600 alın hem bu işlemciyle çok rahat ekran kartı yükseltmesi yapabilirsiniz(RTX 3060'ı bile besliyor)

Tekrardan teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı