11 bin TL'ye oyuncu bilgisayarı tavsiyesi

Fornax V2 | Intel i3-12100F | 2 x 8 GB DDR4 | Sparkle Intel Arc A750 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Sıfır sistem için bu bütçede baya iyi gibi ama PSU dan emin olamadım. Kart üreticisinin adını da ilk defa gördüm SPARKLE nasıldır? Driver da sorunlu dense de 3060 gücünde güzel kart, şans verilebilir mi?

@Burak Karabal
Eskiden iyi bir marka olarak anılıyormuş ama şu an nasıldır bilmem. Kasa ve PSU için ise iyi gözükmüyor.

Eskiden iyi bir marka olarak anılıyormuş ama şu an nasıldır bilmem. Kasa ve PSU için ise iyi gözükmüyor.
790 TL farkla FSP kasa+650w 80+ yapılabilir, bir kere alınacak sonuçta böylesi daha iyi olur gibi. Hazır sistemler önce deneniyor tabi ama 500w psu nun yüksek wattlı arc a750 ye yeteceğini de pek sanmıyorum.

Fornax V2 | Intel i3-12100F | 2 x 8 GB DDR4 | Sparkle Intel Arc A750 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Sıfır sistem için bu bütçede bayağı iyi gibi ama PSU'dan emin olamadım. Kart üreticisinin adını da ilk defa gördüm sparkle nasıldır? Driver da sorunlu dense de 3060 gücünde güzel kart, şans verilebilir mi?

@Burak Karabal

790 TL farkla FSP PSU yapıp rahatına bakabilirsin için rahat olur ekran kartına gelirsek soğutma performansı hakkında çok bilgim yok F/P diyorlar incelemesine bir bakmanızı tavsiye ederim şu anda müsait değilim isterseniz bir ara bilgi toplayıp bilgilendiririm sizi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı