11 bin TL'ye tablet önerisi

Ahmete7

Hectopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy Tab S9 FE ile Huawei MatePad 11.5 arasında kaldım. Bütçem 11.000. Eğer Samsung'u tercih edersem 1000-2000 de klavyeye vereceğim. Sizce ne tercih etmeliyim? Üniversitede kullanmak için alacağım. Çok oyun oynamam, dizi izlerim.

Son düzenleme:
POCO pad alın. 7S gen 2 çok daha iyi.

Not tutmak için alacağım hocam. Kalem olarak ne alabilirim? Bir de fiyatı uygunmuş, herhangi bir problemi var mıdır?

Egitim içinse S9 FE iyi seçenek, bende FE Plus modeli var yaklasik 14K tek farkı ekran boyutu, hoparlör kalitesi çok güzel film izlerken keyif alırsıniz. Bende tablet alırken MatePad ile Samsung arasında kalmıştım fakat Huawei'de Google olmaması fazla can sıkıcı, bazı okul uygulamalarında desteklemiyordu.

Egitim içinse S9 FE iyi seçenek, bende FE Plus modeli var yaklasik 14K tek farkı ekran boyutu, hoparlör kalitesi çok güzel film izlerken keyif alırsıniz. Bende tablet alırken MatePad ile Samsung arasında kalmıştım fakat Huawei'de Google olmaması fazla can sıkıcı, bazı okul uygulamalarında desteklemiyordu.

Tamam hocam, teşekkürler. Sizce POCO pad ve Xiaomi Pad 6 nasıldır? Bir de S9 FE+ için fiyat farkına değer mi?

Not tutmak için alacağım hocam. Kalem olarak ne alabilirim? Bir de fiyatı uygunmuş, herhangi bir problemi var mıdır?

Cihaz zaten oyun için tasarlanmış herhangi bir problem olacağını düşünmüyorum kalem olarak bunu alabilirsiniz.

Cihaz zaten oyun için tasarlanmış herhangi bir problem olacağını düşünmüyorum kalem olarak bunu alabilirsiniz.

Teşekkürler hocam ama oyun oynamayacağım. Eğitim için kullanacağım. Belki dizi de izlerim.

Rica ederim, işlemci bakımından daha iyi duruyorlar galiba ama, o fark oyun dışında fark etmez diye düşünüyorum, S9 FE + içinse fiyat farki değer bence, Samsung kendi sitesinde öğrenci indirimi var ben oradan almıştım, piyasaya göre oldukça ucuzdu. Oradan bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı