11 bine ASUS TUF 3080 alınır mı?

RAM’le ekran kartını bir tutmak doğru değil. Ayrıca siz pahalıya almışsınız. Şu anki normal fiyatı.
Ne farkı var? Biri bilgisayarı parçası da biri araba parçası mı? Ben aldığım zaman her yerde benzer fiyatlar vardı. Sadece online satılan yerlerde 320 civarıydı.

Ne farkı var? Biri bilgisayarı parçası da biri araba parçası mı? Ben aldığım zaman her yerde benzer fiyatlar vardı. Sadece online satılan yerlerde 320 civarıydı.
Yok hocam aynı RAM'in 3200 MHz olanı bile daha geçen 270 TL'den satıldı. Siz biraz pahalıdan almışsınız.

Asus modeller gereksiz pahalı. MSI tercih edebilirsiniz çok daha uygun fiyata aynı kalitedeler zaten. Doları takip edin. Şu an dolar kuru 8.5 Tl iken olan fiyatlar bunlar. Üzerine bide stok yok eklenince 8 binden satışa çıkan kartlar oldu 10-11 bin. Stok sorunları çözülene kadar takip edebilirsiniz. Ben dolar bi süre sabit kalacağını düşünüyorum bu süre zarfında takip edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı