Ne farkı var? Biri bilgisayarı parçası da biri araba parçası mı? Ben aldığım zaman her yerde benzer fiyatlar vardı. Sadece online satılan yerlerde 320 civarıydı.
Ne farkı var? Biri bilgisayarı parçası da biri araba parçası mı? Ben aldığım zaman her yerde benzer fiyatlar vardı. Sadece online satılan yerlerde 320 civarıydı.
Gıgabyte Gv-n3080aorus M-10gd Geforce Rtx 3080 Aor arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus modeller gereksiz pahalı. MSI tercih edebilirsiniz çok daha uygun fiyata aynı kalitedeler zaten. Doları takip edin. Şu an dolar kuru 8.5 Tl iken olan fiyatlar bunlar. Üzerine bide stok yok eklenince 8 binden satışa çıkan kartlar oldu 10-11 bin. Stok sorunları çözülene kadar takip edebilirsiniz. Ben dolar bi süre sabit kalacağını düşünüyorum bu süre zarfında takip edin.