Çözüldü 11 Gün devamsızlıkla sınıfta kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

721241

Femtopat
Özürsüz devamsızlığım 11 gün oldu, ne yapabilirim? Sınıfta mı kalacağım? Okul notum 92 falan ne yapabilirim?

Çözüm
Özürsüz devamsızlığım 11 gün oldu, ne yapabilirim? Sınıfta mı kalacağım? Okul notum 92 falan ne yapabilirim?

Ortaokul musunuz? Ortaokuldaysanız kalmıyorsunuz, bir problem olmaz. Sınır 20 gün ortaokullarda, 20 günü geçtiğinde total devamsızlık, sınıfı geçip geçmeyeceğiniz ŞÖK kararına bırakılıyor. Genelde ŞÖK de geçiriyor sizi.

Fakat lise ise durum tam tersi olacaktır, 11 gün özürsüz devamsızlık lisede sınıfta kalmaya sebep olur. Özürlüye geçirmek gerekir yapılabilecekse.

Ortaokul musunuz? Ortaokuldaysanız kalmıyorsunuz, bir problem olmaz. Sınır 20 gün ortaokullarda, 20 günü geçtiğinde total devamsızlık, sınıfı geçip geçmeyeceğiniz ŞÖK kararına bırakılıyor. Genelde ŞÖK de geçiriyor sizi.

Fakat lise ise durum tam tersi olacaktır, 11 gün özürsüz devamsızlık lisede sınıfta kalmaya sebep olur. Özürlüye geçirmek gerekir yapılabilecekse.

Çözüm

Ortaokulum hocam. Peki belge almama bir engel yaratır mı?

Lisede okuyorsan kalırsın 10 gün özürsüz, 20 gün özürlü hakkın var. İdareye velin ile git söyle düzeltirler çok geç olmadan git bir senen boşa gitmesin.

Ortaokulda şök kararı ile geçildiğinden benim 80 gün devamsızlığım vardı yine de bir şey olmamıştı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…