11 Mbps altyapı için en uygun ISS nedir?

SpenKy

Hectopat
Yer
Fulham, England
Hat değerlerim ve altyapı sorgulama sonuçlarımı en alta bırakıyorum. TurkNet'e geçtim. İnternetim henüz bağlanmadı. Alacağım download ve upload değerleri sizce ne olur? Bir de başka bir ISS daha mantıklı mı olur sizce?

Altyapınız bayağı kötüymüş üzüldüm adınıza. Ben olsam ADSL altyapıda TurkNet tercih etmezdim. Millenicom ya da NetSpeed tercihim olurdu.
Türk Telekom'dan Millenicom'a geçtim yakın zamanda. 35 Mbps Download, 6 Mbps Upload paketim ve kayıpsız alabiliyorum.

Kayseri'nin göbeğinde yaşıyorum. Doğru düzgün bir altyapı yok. Altyapı başvurusu için nereye müracaat edebilirim, bir bilginiz var mı?

Kayseri'nin göbeğinde yaşıyorum. Doğru düzgün bir altyapı yok. Altyapı başvurusu için nereye müracaat edebilirim, bir bilginiz var mı?

Hocam, burada her şey anlatılmış.

Teşekkürler.

Hocam bağlı olduğunuz santral veya dolap çok uzakta. Bu durumda tüm firmalar size ADSL hizmet verecektir. Türknet seçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…