11 Mbps altyapı için en uygun ISS nedir?

SpenKy

Hectopat
Yer
Fulham, England
Hat değerlerim ve altyapı sorgulama sonuçlarımı en alta bırakıyorum. TurkNet'e geçtim. İnternetim henüz bağlanmadı. Alacağım download ve upload değerleri sizce ne olur? Bir de başka bir ISS daha mantıklı mı olur sizce?

Screenshot_2.png

Screenshot_1.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Altyapınız bayağı kötüymüş üzüldüm adınıza. Ben olsam ADSL altyapıda TurkNet tercih etmezdim. Millenicom'ya da NetSpeed tercihim olurdu.
Türk Telekom'dan Millenicom'a geçtim yakın zamanda. 35 Mbps download, 6 Mbps upload paketim ve kayıpsız alabiliyorum.

Kayseri'nin göbeğinde yaşıyorum. Doğru düzgün bir altyapı yok. Altyapı başvurusu için nereye müracaat edebilirim, bir bilginiz var mı?

Kayseri'nin göbeğinde yaşıyorum. Doğru düzgün bir altyapı yok. Altyapı başvurusu için nereye müracaat edebilirim, bir bilginiz var mı?

Hocam, burada her şey anlatılmış.

Hocam, burada her şey anlatılmış.
Teşekkürler.

Hat değerlerim ve altyapı sorgulama sonuçlarımı en alta bırakıyorum. TurkNet'e geçtim. İnternetim henüz bağlanmadı. Alacağım download ve upload değerleri sizce ne olur? Bir de başka bir ISS daha mantıklı mı olur sizce?

Hocam bağlı olduğunuz santral veya dolap çok uzakta. Bu durumda tüm firmalar size ADSL hizmet verecektir. Türknet seçebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı