11. nesil i7 11700 (K olmayan) modeli almayı planlıyordum. Fakat en düşüğünün 3800TL olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradım. Sizce düşer mi fiyatları 1-3 ay arasında? 3800TL 460~USD yapıyor sanırım.
11. nesil i7 11700 (K olmayan) modeli almayı planlıyordum. Fakat en düşüğünün 3800TL olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradım. Sizce düşer mi fiyatları 1-3 ay arasında? 3800TL 460~USD yapıyor sanırım.
Diyelim ki dolar düştü, muhtemelen fiyatları bir süre daha aynı kalır. Çünkü adam onun ithalatını yüksek dolar üzerinden yaptı. Ama 1-3 ay çok kısa bir periyot bence düşmesi iiçin
Düşmez. Elektronik için en doğru zaman indirim olan zamandır. Ne zaman indirime girerse beklenmemeli, alınmalı. Malul doları biliyorsunuz, kıçında kurt var. Bu gidişle yükselir.
11700'ün incelemelerini incelediniz mi hiç? K olan model 10700K'dan daha kötü çıktı testlerde. Yeni nesil diye daha fazla para verip 11700 alan parasını çöpe atar şu an.
Ben de muhtemelen i5-11400 veya F modelini alacağım. İlk başta zaten onu düşünüyordum ama i7 alsam daha uzun süre kullansam diye düşündüm. Fiyatlardan sonra kalmadı öyle bir düşüncem.
Ben de muhtemelen i5-11400 veya F modelini alacağım. İlk başta zaten onu düşünüyordum ama i7 alsam daha uzun süre kullansam diye düşündüm. Fiyatlardan sonra kalmadı öyle bir düşüncem.