Evet yedek sektörleri olabilir ama bir yerden sonra çok dayanmaz5 Yıldır paslı durumda ama hala dayanması şaşırtıcı olan nokta.
Muhtemelen yedek bileşenlerle idare ediyor hardisk. Bir insanın sadece tek bir böbrekle yaşayabileceği gibi. Biri iflas eder, diğeri devam eder gibi.
Bu doğru ise Seagate o yıllara rağmen yine müşterisini iyi düşünmüş. Acaba yeni alacağım Western Digital Elements 5 TB hardiskte, bu hardisk kadar uzun dayanabilecek mi merak ediyorum.Evet yedek sektörleri olabilir ama bir yerden sonra çok dayanmaz
Bu doğru ise Seagate o yıllara rağmen yine müşterisini iyi düşünmüş. Acaba yeni alacağım Western Digital elements 5 TB hard diskte, bu hard disk kadar uzun dayanabilecek mi merak ediyorum.![]()
Çoğu SSD ve HDD yedek sektör bulundurur bunlardan biri arıza yaptığında yedek sektör devreye girer ama bu bir yere kadar devam hatalı sektörün yerini tutucak yedek kalmazsa hatalı sektöre yazılan veri sorun çıkarır anlık donmalar takılmalar gibi.
Dayanacaktır bu markalar kalitelidir.
Pas dediğiniz şey kart ile diskin arasındaki bağlantı kısmının oksitlenmesidir büyük ihtimalle. Okul silgisi ile silerseniz geçer. Bazı HDD'ler bu ufak sorun yüzünden çalışmayı durdurur. Çözümü bu kadar basit.5 Yıldır paslı durumda ama hala dayanması şaşırtıcı olan nokta.
Muhtemelen yedek bileşenlerle idare ediyor hardisk. Bir insanın sadece tek bir böbrekle yaşayabileceği gibi. Biri iflas eder, diğeri devam eder gibi.
HDD Hata taraması, 25 saat 24 dakika 16 saniyede anca tamamlandı. Durum bu şekildedir.Error scan yaptınız mı bad sector var mı? Yanlışım yoksa bazı sorunlar olmuş sanırım.
Bad sector var ve hızı milattan önce kalma yenisini al yoksa bu sana sorun çıkarırHDD Hata taraması, 25 saat 24 dakika 16 saniyede anca tamamlandı. Durum bu şekildedir.
Eki Görüntüle 1354368
Peki speed map olayı nedir? Onu anlamadım tam. HDD'nin yavaşladığı bloklar mı?Bad sector var ve hızı milattan önce kalma yenisini al yoksa bu sana sorun çıkarır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.