Bilal Uysal
Hectopat
Merhaba, 11.sınıf MF öğrencisiyim her 11.sınıf öğrencisi gibi ben de stres olmaya başladım ortaokul zamanlarında bu kadar stres olanları görünce neden bu kadar stres oluyorlar alt tarafı sınav ne olacak diyordum, ama maalesef benim de başıma geldi. Konuya giriyorum, 11.sınıf MF öğrencisi olarak hedefim 40k yazılım mühendisliği biliyorum zor ama yapabileceğime inanıyorum. Okulumda bana bize destek olan bir hoca yok rehber hocası şu ana kadar hiç bilgi vermeye dahi danışmadı ne öğrendiysem Google, abilerime sorarak öğrendim.2.döneme gelene kadar TYT matematikten aşırı konum yok zaten 9.sınıf yarım dönem olacak şekilde var dikkatlice dinliyordum ben hiçbir zaman 9'da salmadım ama pandemi olduktan sonra her şey değişti. 10.sınıf neredeyse hiç yok. Yaz tatili sonuna kadar TYT bitirmek istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.Ssizden bilgi almak istedim aranızda bana şunu yap vs. diyen olursa çok memnun olurum. Hocalarım hep şey kafasındalar geç kaldınız 11 başında başlamanız gerekiyordu gibi cümleler kuruyorlar. Sizce ne yapmalıyım?