11. sınıf 2. dönemde açık öğretime geçilir mi?

Serhanks

Hectopat
Merhabalar, 11. sınıfa gidiyorum ve bazı hastalık nedenlerinden 2. dönemde açık liseye geçmeyi planlıyorum ancak bunu nasıl yapabilirim, tarihleri ne zaman bir fikrim yok. Söylerseniz sevinirim (meslek lisesinde okuyorum).

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, 11. sınıfa gidiyorum ve bazı hastalık nedenlerinden 2. dönemde açık liseye geçmeyi planlıyorum ancak bunu nasıl yapabilirim, tarihleri ne zaman bir fikrim yok. Söylerseniz sevinirim (meslek lisesinde okuyorum).
En mantıklısı açık liseye geçip iyi bir etüt merkezine gitmek olacaktır.

@Serhanks, ocak şubat gibi 2. dönem kayıtları başlar. Sitesinden takip edebilirsin, halk eğitim merkezinin istediği gerekli belgeleri temin etmelisin. İstediği belgeleri tam hatırlayamıyorum ama öncelikle okula gidip tasdikname istemelisin. Senden mesleki açık liseye geçmeni falan isteyeceklerdir, düz açık liseye geç. Sakın o laflara kanma.

Onun dışında halk eğitim merkezine gitmeden önce ücreti yatırıp sonra gidiyorsun. Ücreti yatır önce. Sonra belgelerle halk eğitim merkezine gidersin.

@Serhanks, Ocak şubat gibi 2. dönem kayıtları başlar. Sitesinden takip edebilirsin, halk eğitim merkezinin istediği gerekli belgeleri temin etmelisin. İstediği belgeleri tam hatırlayamıyorum ama öncelikle okula gidip tasdikname istemelisin. Senden mesleki açık liseye geçmeni falan isteyeceklerdir, düz açık liseye geç. Sakın o laflara kanma.

Onun dışında halk eğitim merkezine gitmeden önce ücreti yatırıp sonra gidiyorsun. Ücreti yatır önce. Sonra belgelerle halk eğitim merkezine gidersin.

Benim bildiğim; okuldan herhangi bir belge alınmasına gerek yok. Yanlış mıyım?

@189454, okuldan tasdikname belgesi isteniyor. Alınmasa da problem olmaz ancak riske atmaya gerek yok. Okulu bıraktığını okula bildirmen gerekmekte.

Anladım. Ben geçerken okula danıştığımda "Bizimle işin yok, direkt halk eğitim merkezine git." demişlerdi. Muhtemelen, arkadaşın sizin dediğinizi yapması daha mantıklı olacaktır.

@Serhanks, Ocak şubat gibi 2. dönem kayıtları başlar. Sitesinden takip edebilirsin, halk eğitim merkezinin istediği gerekli belgeleri temin etmelisin. İstediği belgeleri tam hatırlayamıyorum ama öncelikle okula gidip tasdikname istemelisin. Senden mesleki açık liseye geçmeni falan isteyeceklerdir, düz açık liseye geç. Sakın o laflara kanma.

Tamam sağ olasın ancak şu an 1.sınavlara dahi giremedim bu sene kalıp (bilerek) sonraki sene başında direk kaydımı açığa aldırmayın planlıyorum ve neden düz açık liseye geçeyim söylerseniz sevinirim.

Tamam sağ olasın ancak şu an 1.sınavlara dahi giremedim bu sene kalıp (bilerek) sonraki sene başında direk kaydımı açığa aldırmayın planlıyorum ve neden düz açık liseye geçeyim söylerseniz sevinirim.
Meslekide 9 dan başlatıyorlar diye biliyorum bizde bir arkadaşa öyle yaptılar, direkt açığa geç en rahatı o

Technopat Haberler

Geri
Yukarı