xelys Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 252 13 Aralık 2021 #11 Park Müdürü Benson dedi: @xelys, yönetmeliği tam olarak hatırlamıyorum. Eğer değiştiremezsen de açık lise düşünebilirsin, istemediğin yerde okumaktan kat kat daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Ailem buna sıcak bakmaz hocam.
Park Müdürü Benson dedi: @xelys, yönetmeliği tam olarak hatırlamıyorum. Eğer değiştiremezsen de açık lise düşünebilirsin, istemediğin yerde okumaktan kat kat daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Ailem buna sıcak bakmaz hocam.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #12 @xelys, anlıyorum. Umarım istediğin alana geçebilirsin.
T The Dark Rische Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 276 Çözümler 1 3 Kasım 2022 #13 xelys dedi: Ailem buna sıcak bakmaz hocam. Genişletmek için tıkla... başkan ne yaptın geçtin mi bende aynı durumdayım şuan beni detaylı bir şekilde bilgilendirir misin
xelys dedi: Ailem buna sıcak bakmaz hocam. Genişletmek için tıkla... başkan ne yaptın geçtin mi bende aynı durumdayım şuan beni detaylı bir şekilde bilgilendirir misin
J Jijikomi Yoctopat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Kasım 2022 #14 The Dark Rische dedi: başkan ne yaptın geçtin mi bende aynı durumdayım şuan beni detaylı bir şekilde bilgilendirir misin Genişletmek için tıkla... Ben de aynı durumdayım yarım velim okula gidip deneyecek.
The Dark Rische dedi: başkan ne yaptın geçtin mi bende aynı durumdayım şuan beni detaylı bir şekilde bilgilendirir misin Genişletmek için tıkla... Ben de aynı durumdayım yarım velim okula gidip deneyecek.
J Jijikomi Yoctopat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Kasım 2022 #15 The Dark Rische dedi: başkan ne yaptın geçtin mi bende aynı durumdayım şuan beni detaylı bir şekilde bilgilendirir misin Genişletmek için tıkla... Sen değiştirebilmiş miydin? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2022
The Dark Rische dedi: başkan ne yaptın geçtin mi bende aynı durumdayım şuan beni detaylı bir şekilde bilgilendirir misin Genişletmek için tıkla... Sen değiştirebilmiş miydin?
T The Dark Rische Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 276 Çözümler 1 17 Kasım 2022 #16 Jijikomi dedi: Sen değiştirebilmiş miyin. Genişletmek için tıkla... Sınavlar başladıysa değiştiremezsin dediler. Hem ben sayısaldan devam etme kararı aldım.
Jijikomi dedi: Sen değiştirebilmiş miyin. Genişletmek için tıkla... Sınavlar başladıysa değiştiremezsin dediler. Hem ben sayısaldan devam etme kararı aldım.
Awhlind Megapat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 825 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2022 #17 Ben de tm geçmek istiyorum ilk yazılıları olduk rehberlikçi normalde olmaz ama sen bi müdür yardımcısıyla konuş dedi bakalım yarın konuşucam.
Ben de tm geçmek istiyorum ilk yazılıları olduk rehberlikçi normalde olmaz ama sen bi müdür yardımcısıyla konuş dedi bakalım yarın konuşucam.
ysf12 Centipat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #18 Awhlind dedi: Ben de tm geçmek istiyorum ilk yazılıları olduk rehberlikçi normalde olmaz ama sen bir müdür yardımcısıyla konuş dedi bakalım yarın konuşacağım. Genişletmek için tıkla... Yapabildin mi hocam.
Awhlind dedi: Ben de tm geçmek istiyorum ilk yazılıları olduk rehberlikçi normalde olmaz ama sen bir müdür yardımcısıyla konuş dedi bakalım yarın konuşacağım. Genişletmek için tıkla... Yapabildin mi hocam.
Awhlind Megapat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 825 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mart 2023 #19 ysf12 dedi: Yapabildin mi hocam. Genişletmek için tıkla... Yok okulum izin vermedi maalesef.