11. sınıf bilişim bölümü yazılım geliştirme dalında ne yapılır?

Hangi lise okuyorsun.
Neden sorduğunu anlamadım ama.. TSOMTAL Kahramanmaraş. Eğitim imkanların da çok önemli gitmeden önce okulun imkanlarını görmelisin. Bizim imkanlarımız yeterliydi hocalarımız da çok kıymetli bilgili düzgün insanlar. Sadece sınıftaki öğrenciler senin kafana uymayabilir ama sen yolundan şaşma.

Merak ettim de bende smsmtal okuyorum.

Anladigim kadariyla eve gidince çalış tekrar et internetten proje filan yap yarınki derslere çalış hocalarla aran iyi olsun çok rahat geçersin diyorsun.

Anladigim kadariyla eve gidince çalış tekrar et internetten proje filan yap yarınki derslere çalış hocalarla aran iyi olsun çok rahat geçersin diyorsun.
Aranı iyi tutmak zorunda değilsin sıkıntı çıkmasın yeter. Eve gidince olması şart değil müfredata hazırlıklı gitmelisin kısaca. Projeyi hocalardan istemen daha mantıklı olur eğer vermiyorsalar o yılın müfredatı ne öğretiyorsa aşama aşama projeler yapabilirsin.

Sadece hocayı isteklice dinlesen yeter. Ödevlerim olursa onları hazırlar sonra oyun oynardım :D İlgilisine gerçekten güzel bir dal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı