11. sınıf bilişim zor mu?

okto30

Hectopat
Daha fazla  
11. sınıf bilişim zor mu? Web tabanlı uygulama geliştirme, grafik ve canlandırma vs. önerileriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
11. sınıf bilişim zor mu? Web tabanlı uygulama geliştirme, grafik ve canlandırma vs. önerileriniz var mıdır?
Grafik, web ve yanlış hatırlamıyorsam mobil uygulamalar vardı. Aralarında en basiti grafik sonra web bence en zoru ve karmaşığı mobil. Grafiği zaten basit bir şekilde yapıyorsun. Web için çalışman lazım kodları ezberlersen ve mantığını kaparsan zaten halledersin. Mobil çok karışık o yüzden bence iyice her dersi dinleyip üzerine çalışman lazım diye düşünüyorum. Ama web'in 8 kredi olması işleri kolaylaşıtırıyor. Grafik 4, mobil 5 kredi diye hatırlıyorum. Şimdiden kolay gelsin hocam.

Ben Web okumuştum.

Yapman gereken tek şey ezber.

Web tabanli zor degil.
Android Studio kullanacaksaniz o biraz zor gelebilir sadece.
Grafik canlandirmayi iyi dinlerseniz her turlu gecersiniz ki en basiti o sayilir.

Web tabanli zor degil.
Android Studio kullanacaksaniz o biraz zor gelebilir sadece.
Grafik canlandirmayi iyi dinlerseniz her turlu gecersiniz ki en basiti o sayilir.

10. sınıf mı daha zor 11 mi?

Grafik, web ve yanlış hatırlamıyorsam mobil uygulamalar vardı. Aralarında en basiti grafik sonra web bence en zoru ve karmaşığı mobil. Grafiği zaten basit bir şekilde yapıyorsun. Web için çalışman lazım kodları ezberlersen ve mantığını kaparsan zaten halledersin. Mobil çok karışık o yüzden bence iyice her dersi dinleyip üzerine çalışman lazım diye düşünüyorum. Ama Web'in 8 kredi olması işleri kolaylaşıtırıyor. Grafik 4, mobil 5 kredi diye hatırlıyorum. Şimdiden kolay gelsin hocam.

Sağ olun hocam mecburen çalışacağım :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı