Sadece yazılım amaçlı laptop önerisi

• Konuyu başlatan lyr1xa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 282

lyr1xa

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sadece yazılım için bir laptop arıyorum. Can değer'in bir Shorts'una denk geldim yüksek RAM'li ve yüksek hafızalı bir laptop önerdi ben de Casper Nevopro P40 modelini buldum içerisinde sadece işlemciyi i7 13620H yaptım. Sizce nasıl? Kullanan varsa pil ömrü nasıl? Veya 35 bin lira bandında bundan daha iyi bir bilgisayar varsa önerebilir misiniz?
  • 13. nesil Intel Core i7 13620H işlemci.
  • FreeDOS
  • Dahili ekran kartı.
  • 32 GB DDR5 4800MHz.
  • 1TB M.2 SSD PCI-e 4.0 (okuma: 6400MB/s - yazma: 4800MB/s)
  • 14.0" FHD IPS 16:10 300nıt.
  • Optik yok.
  • P40 buz gri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam peki bu söylediğim laptopun pil ömrü ne kadardır şarjsız kullanımda?

Son düzenleyen: Moderatör:
U serisi işlemciler diğerleri gibi ısınmazlar hocam, bu yüzden laptopun fanı da çok çalışmaz, bu da sessizlik anlamına gelir.
Hocam sizin bir öneriniz var mı laptop olarak?

HUAWEI MateBook D16 Peşin Fiyatına Üçe Varan Taksit ve Monster Huma H4 V5.2.6 Black Intel Core i7 1255U 16 GB RAM 1 TB SSD FreeDos 14,1" FHD Taşınabilir Bilgisayar : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu arasında kaldım sizce hangisi alınır?

Bir de bu konuda bahsettiğim laptop özelliklerine bakarak şarja takılı olmayan durumda kaç saat kullanabilirim eğer onda da 6-7 saatlere çıkabileceksem bu iki laptopa da gerek kalmaz.

Hocam sizin bir öneriniz var mı laptop olarak?

HUAWEI MateBook D16 Peşin Fiyatına Üçe Varan Taksit ve Monster Huma H4 V5.2.6 Black Intel Core i7 1255U 16 GB RAM 1 TB SSD FreeDos 14,1" FHD Taşınabilir Bilgisayar : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu arasında kaldım sizce hangisi alınır?

Bir de bu konuda bahsettiğim laptop özelliklerine bakarak şarja takılı olmayan durumda kaç saat kullanabilirim eğer onda da 6-7 saatlere çıkabileceksem bu iki laptopa da gerek kalmaz.

i7 1355U işlemci, i7-1255U'dan daha iyi, i5-13420H'dan çok az daha düşük performansa sahip bir model.

i5-13420H : Typical TDP: 45 W TDP Down: 35 W TDP Up: 95 W

i7 1355U : Typical TDP: 15 W TDP Down: 12 W TDP Up: 55 W

Uzun batarya kullanımı için yukarıda önerilen Msi laptop daha mantıklı.

i7 1355U işlemci, i7-1255U'dan daha iyi, i5-13420H'dan çok az daha düşük performansa sahip bir model.

i5-13420H : Typical TDP: 45 W TDP Down: 35 W TDP Up: 95 W

i7 1355U : Typical TDP: 15 W TDP Down: 12 W TDP Up: 55 W

Uzun batarya kullanımı için yukarıda önerilen Msi laptop daha mantıklı.
Peki hocam sizce hangisini tercih etmeliyim okul ve ev arası sadece kullanacağım bazen de dışarıda kullanmak amaçlı dışarıda kullanabilirim hangisinin özellikleri benim amacıma yazılım için daha yardımcı olur bir sorun çıkarmaz, bir de forumda bir kaç laptop modelinde kronik sorunlar var denmiş fakat attıklarımda bir sorun var mı bilmiyorum siz biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?

Peki hocam sizce hangisini tercih etmeliyim okul ve ev arası sadece kullanacağım bazen de dışarıda kullanmak amaçlı dışarıda kullanabilirim hangisinin özellikleri benim amacıma yazılım için daha yardımcı olur bir sorun çıkarmaz, bir de forumda bir kaç laptop modelinde kronik sorunlar var denmiş fakat attıklarımda bir sorun var mı bilmiyorum siz biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?
Monster'dan direkt kaç hocam hiç arkana bakma. Bu mesajı D16'dan yazıyorum, güzel hoş laptop ama ekrana klavye tuşlarının izi çıkmış durumda. Bu kir değil, yanlış anlaşılmasın, resmen tuşların izi ekrana oyulmuş şekilde duruyor. İleride değiştirirsem asla Huawei almam.

Hem uzun pil kullanım süresi hem de tasarım olarak Modern 14 iyi duruyor. Şu ana kadar herhangi bir kronik sorununu da duymadım. Ama başka laptop bakınacaksan iyi araştır derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı