11. sınıf biri için YKS önerileri

Anladım hocam.

Matematik:

Acil ilaç çok iyidir. Geometri hariç tüm konularda sorular var çünkü.

İlk 12 konu için sevdiğiniz bir hocanın kampı ve acil ilaç ile ilerleyin. Ancak burada sıralamayı şöyle yapın:

1- ilk 12 konu.

Matematiğin temeli bu zaten.

2- fonksiyon.

Limit, türev, integral gibi baba konular hatta neredeyse tüm AYT matematik fonksiyon üzerine kurulu. Gerekirse fonksiyon için fasikül alın. Karekök 0 fonksiyon önerimdir.

3- küme.

Yine TYT'debilirseniz AYT'de rahat edeceğiniz konulardan biri.

4- kalanlar.

Ardından kalan konuları bitirebilirsiniz.

Türkçe:

Üstte ki mesajda önerdiğim gibi yapın.

Fen:

Her dersten kolay bir kaynak alıp sevdiğiniz hocalarla ilerleyin.

Fizikte optiği sona bırakın.

Kimya - miray.
Biyoloji - konu anlatımlı biyotik.
Fizik - hız ve renk.

Sosyal:

Bana sorarsanız sınava 1-2 ay kalaya kadar çalışmayın.

Son 1-2 ay Apotemi notlar kitabı + paraf denemeleri ile halledersiniz. Soru çözülecek pek bir tarafı yok.

İlla soru bankası isterseniz 345 1 ayda TYT Sosyal alabilirsiniz.

Tekrar işi için de uygulamalar var. Google'a yazarsanız çıkar.

11. sınıfı sağlam tutarsanız sizi hiçbir şey tutamaz.

Arkadaşın dediğine ek şunları da eklemek isterim matematikte lazım olduğunu düşünüyorsanız 3D gibi bir üst seviye yayın daha çözüp sonradan sadece deneme çözüp analiz etmeniz en sağlıklısı olacaktır.

Bence TYT Sosyal için denemeler bile yetiyor yüksek net hedefiniz varsa arkadaşın dediği gibi son 1-2 ay ay baksanız bile yeter.

11. sınıf kısmını içinde okulla ya da kurs ile takip edip 1 tane kolay ya da orta seviye kaynak ile temel atarsanız 12. sınıf senesinde aşırı rahat ederseniz.

Çok teşekkür ederim hocam.

Rica ederim hocam. Aklınıza bir şey takılırsa etiketleyin.

Arkadaşın dediğine ek şunları da eklemek isterim matematikte lazım olduğunu düşünüyorsanız 3D gibi bir üst seviye yayın daha çözüp sonradan sadece deneme çözüp analiz etmeniz en sağlıklısı olacaktır.

Bence TYT Sosyal için denemeler bile yetiyor yüksek net hedefiniz varsa arkadaşın dediği gibi son 1-2 ay ay baksanız bile yeter.

11. sınıf kısmını içinde okulla ya da kurs ile takip edip 1 tane kolay ya da orta seviye kaynak ile temel atarsanız 12. sınıf senesinde aşırı rahat ederseniz.

Evet ancak öğrenciler 2 kitap çözdükten sonra denemelere geçmek istiyorlar. O yüzden bir yandan deneme çozüp bir yandan zor bir kaynaktan turlamak en iyisi.

Onun dışında tamamen katılıyorum.

Hocam ben eşit ağırlığı tam bilmediğimden sadece TYT önerisi yapabilirim.

TYT:

Mat - bıyıklı 10 günde temel atma + matematiğin ilacı, ardından istediğiniz bir hocanın kampı,

Ya da.

345 start + şenol hoca ile ilk 12 konuyu bitirdikten sonra istediğiniz hocanın kampı + o hocanın kamp kitabı veya 345.

Türkçe - paragrafa başlıyorum kitabı + sevdiğiniz bir hocanın paragraf kampı ile paragrafı sağlam tutun.

2. paragraf kaynağınız paragrafın ritmi olsun. Bunu rutinde çözün.

Sosyal - EA AYT sınavında sosyal çözüyorsunuz diye biliyorum. Apotemi notlar kitabı + paraf denemeleri ile Max 2 haftada bitirirsiniz.

Fen - çalışmanızı pek önermem. Sınava son 1-1, 5 ay kala garanti konulara çalışıp 10+ net çıkarırsınız.

11. sınıfı sağlam tutun.

Hocam bazı kişiler MEB'i diye uygulamadan bas etmiş konu özetini ve konuları oradan pekistirsem ve bitirdiğim her konudan testi cozsem yararlı olur mu?

Hocam bazı kişiler MEB'i diye uygulamadan bas etmiş konu özetini ve konuları oradan pekistirsem ve bitirdiğim her konudan testi cozsem yararlı olur mu?

Yararlı olur ancak ben kitap taraftarıyım.

Rica ederim hocam. Aklınıza bir şey takılırsa etiketleyin.

Evet ancak öğrenciler 2 kitap çözdükten sonra denemelere geçmek istiyorlar. O yüzden bir yandan deneme çozüp bir yandan zor bir kaynaktan turlamak en iyisi.

Onun dışında tamamen katılıyorum.

Hocam dediğiniz gibi 11. sınıfı sıkı tutarsam YKS de ilk 10k gelir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı