11. Sınıf Doping Hafıza alınmalı mı?

ProfesörX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 11. Sınıftayım. Sınavlar kimya hariç bitti. Matematikten 70 aldım. Sınıfımda etüte gidenler 87 ve 90 üstü notlar aldı. Bende dershaneye gitmeyi düşünüyordum ama hem maddi sorunlardan hem de yorulacağımı düşünüp vazgeçtim. Kendim çalışmaya çalışsamda yazılılar yüzünden eksik olduğumu düşünüyorum. Okulda deneme oldu sınıfta 7. idim. Yazılılarda büyük ihtimal sonlardayımdır.
Doping Hafıza alınır mı? İçerikleri 8. sınıf kadar kaliteli midir?

Merhaba. 11. Sınıftayım. Sınavlar kimya hariç bitti. Matematikten 70 aldım. Sınıfımda etüte gidenler 87 ve 90 üstü notlar aldı. Bende dershaneye gitmeyi düşünüyordum ama hem maddi sorunlardan hem de yorulacağımı düşünüp vazgeçtim. Kendim çalışmaya çalışsamda yazılılar yüzünden eksik olduğumu düşünüyorum. Okulda deneme oldu sınıfta 7. idim. Yazılılarda büyük ihtimal sonlardayımdır.
Doping Hafıza alınır mı? İçerikleri 8. sınıf kadar kaliteli midir?

Biz sizin hayatınızı karakterinizi bilemeyiz ki bunu sana söyleyelim. Ailene sorsana? Hem Doping Hafıza dershanelerden daha pahalı askbfsaşikbşisambfas

Gereksiz masraf. Kendiniz YouTube üzerindeki videolardan da yapabilirsiniz. Düzeninizi düzgün oturtmaya çalışın.

Hocam hangi kanal daha iyi bilemiyorum ki. Her kafadan farklı bir ses çıkıyor.

Biz sizin hayatınızı karakterinizi bilemeyiz ki bunu sana söyleyelim. Ailene sorsana? Hem Doping Hafıza dershanelerden daha pahalı askbfsaşikbşisambfas

Fiyatı daha ucuz diye biliyorum. Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Kendini çok çaresiz hissediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı