11. sınıf eksikleri 12'de halledilir mi?

Hocam zaten günde maksimum 4 saat çalışabilecek devlet okulunda ise. O 4 saatte neyi çalışıp bitirecek
1 ayda 11'in yarısı kapanır mı hocam? Okullar açılınca günde ortalama 6 saate çıkabiliyorum ben. 11'de aslında çalıştım ama bazı psikolojik problemler yaşadığım için yaz tatilinde tekrar edemedim.

O gideceğin dershanede hiçbir açığını kapatamazsın sana söyleyeyim. 2 senelik TYT'yi ne zaman işleyip bitirecek de 11 tekrarına girecek?

Ne iki senelik TYT'si kanka 3 ayda Türkçe ve mat büyük kısmı bitiyor hatta tamamlanıyor zaten.

1 ayda 11'in yarısı kapanır mı hocam? Okullar açılınca günde ortalama 6 saate çıkabiliyorum ben. 11'de aslında çalıştım ama bazı psikolojik problemler yaşadığım için yaz tatilinde tekrar edemedim.

Reis benim sosyal ile Türkçe iyi matematik eh mesela ama halloluyor dershane TYT için iyi hazırlayacak ayrıca kendinizi iyice çalıştırın devamı gelecek zaten. Şimdi başlayın çünkü daha fazla beklemenin manası yok.

Hocam zaten günde maksimum 4 saat çalışabilecek devlet okulunda ise. O 4 saatte neyi çalışıp bitirecek.

Ben de devlet okuluna gittim. Okul harici (dershaene yoksa) 5 saatlere çıkabiliyordum. Tabii 4 saat az değil ama bunun okulu da var. Öğle arası ve önemsiz derslerde çalışarak 5-6 saat çalışabilir. En kötü hafta sonu 10-11 saat çalışılabilir. Ben 11 konuları neredeyse yokken yazın yarım yamalak TYT çalışmıştım. 12'de üçünü paralel götürerek gayet güzel bir sonuç almıştım.

Ben de devlet okuluna gittim. Okul harici (dershaene yoksa) 5 saatlere çıkabiliyordum. Tabii 4 saat az değil ama bunun okulu da var. Öğle arası ve önemsiz derslerde çalışarak 5-6 saat çalışabilir. En kötü hafta sonu 10-11 saat çalışılabilir. Ben 11 konuları neredeyse yokken yazın yarım yamalak TYT çalışmıştım. 12'de üçünü paralel götürerek gayet güzel bir sonuç almıştım.
Ayıptır sorması sıralamanız nasıldı hocam? Yanlış anlaşılmasın eğer ki gerçekten iyi çalışırsam ve şansım yaver giderse derece yapmak var aklımda.

Baba konularda çok eksiğiniz yoksa yapılır hocam. Yapabilmeniz için gereken 2 şey var hocam birincisi kendinize inanmanız ikinciside de doğru ve disiplinli çalışmaya adapte olmanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı