11.sınıf en iyi kamp kitabı hangisi?

emin43

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 10.sınıfım, bu yaz 11.sınıf sayısal müfredatına başlayacağım. Her ders için kamp ve kitap önerir misininiz?

11'e başlamak yerine TYT soru bankaları çözebilirsin. AYT'yi okulda görmeden başlaman kesinlikle gereksiz olur bana göre. Sadece TYT'ni geliştirmeye bak zamanı gelince AYT'den de çözeceksin zaten.

11'e başlamak yerine TYT soru bankaları çözebilirsin. AYT'yi okulda görmeden başlaman kesinlikle gereksiz olur bana göre. Sadece TYT'ni geliştirmeye bak zamanı gelince AYT'den de çözeceksin zaten.

TYT110 bandına gelecek şu an konular bitmeden 75.

TYT110 bandına gelecek şu an konular bitmeden 75.

Harika bir net sayın var. Bu netlerle derece yapmayı hedeflemelisin diye düşünüyorum. Ama çok aceleci olmaya gerek yok. TYT'yi yükseltmeye bak. Cidden çok erken AYT için AYT çalışmaya hiç gerek yok şu an sadece TYT kas.

Harika bir net sayın var. Bu netlerle derece yapmayı hedeflemelisin diye düşünüyorum. Ama çok aceleci olmaya gerek yok. TYT'yi yükseltmeye bak. Cidden çok erken AYT için AYT çalışmaya hiç gerek yok şu an sadece TYT kas.

OBP yüzünden derece zor

Tavsiyem bu yaz TYT'yi bitirmen 11. Sınıfta AYT'ye başlamaman daha sağlıklı olabilir.

Hocam TYT110 bandına gelecek zaten neden bekleyeyim ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı