11. sınıf fen konularını bilmeyen birisi 12. sınıf fen sınavlarını yapabilir mi?

EA öğrencisiyim ve büyük bir boşluk hissine kapıldım gidilebilecek bölüm olmadığından dolayı o yüzden sayısala geçmeyi düşünüyorum. Bu pazartesi değiştireceğim bölümümü, mezuna kalmak problem değil hedefim de 120-100k yapıp hemşireliğe gitmek ataması kolay olduğu için, fakat aklıma takılan konu 11.sınıf fen konularını bilmediğim için 12.sınıf fen okul sınavlarını yapabilir miyim? 11 de EA seçmemin sebebi de 9-10 fenini bilmememdi.

9-10 fen de yoksa çok çok zor yaz tatilini iyi değerlendirmen gerekiyordu.

İyi de zor olması imkansız anlamına gelmiyor, okuduğu üniversiteyi bırakıp YKS'ye tekrar hazırlananlar var. Çok çok 1 sene üniversiteye geç gitmiş olurum TYT fenim fena değil, fizik ve biyoloji konularını biliyorum tek kimya eksik şu an onu da çalışarak halledebileceğime inanıyorum.

İyi de zor olması imkansız anlamına gelmiyor, okuduğu üniversiteyi bırakıp YKS'ye tekrar hazırlananlar var. Çok çok 1 sene üniversiteye geç gitmiş olurum TYT fenim fena değil, fizik ve biyoloji konularını biliyorum tek kimya eksik şu an onu da çalışarak halledebileceğime inanıyorum.

Olay zaten sana kalmış çalışma isteğine ama çok çok çok çalışman gerek haberin olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı