11. sınıf için kaynak önerisi

zeae

Picopat
Daha fazla  
Ben 11.sınıfım ve bu yaz orijinal 11.sınıf soru bankasını bitirdim. Yeni bir kaynak almak istiyorum ama herkes zorluk seviyesi olarak orijinalden sonra sadece Apotemi gösteriyor. Apotemi tek kaynaktan sonra zor mu gelir bilemedim ve AYT kaynağı mı almalıyım, 11.sınıf mı bilemedim. Çözdüğünüz kaynaklar hakkında tavsiye verebilecek varsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kuzenimde YGS Palme matematik soru bankası vardı. Bende de TYT Palme matematik soru bankası vardı. Sadece soruların yeri değişmiş. Palme önermiyorum.

AYT için apotemi fasikülleri alabilirsiniz en iyi hocam. Sadece bir adet 11. Sınıf veya ayt test kitabından da fasikül daha mantıklı olur. Tâbi seviyeniz iyi ise apotemi alaibilirsiniz. İsterseniz orijinal fasiküllerine de bakın onlarda kaliteli yapmıştı.

Orijinal, 3D ve Endemik çok beğenmiştim matematikte. Apotemi de çok konuşuluyor fakat hiç çözmedim. Ayrıca zorluk konusunda her soru bankasının genelde Kolay-Orta-Zor tarzında testleri olur. O yüzden çok kolay soru bankası almanın hiçbir manası yok bence.

Be şimdi 12.sınıfa geçeceğim ve yıl boyunca vaktim olacak apotemi de duyduğum kadarıyla zorluk olarak en üst seviye kitap bu yüzden arada bir kitap daha mı çözsem diye düşünüyorum aslında apotemiyi illaki alacağım ama şu an yazdan apotemi erken mi olur diye kafam karışıyor.

Zaten orijinalden daha kolay bir kaynak almayı düşünmüyorum 3d çözdünüz sanırım zorluk olarak nasıl bir kaynak sizce orijinalle karşılaştırılırsa

Bu sene 12ye geçtiysen zamanın çok yok. Orijinal de çok kaliteli apotemi de. Apotemi seni çok zor sorulara hazırlar. Orjinal biraz daha orta-üst arası seviyeye. Tâbi önündeki sınavın zorluk derecesini bilmediğin için biraz sıkıntılı bir durum. Şehrinde varsa gidip 2 kitabı da incele. Apotemi sana çok zor gelmiyorsa onu al.

Tamamdır sanırım apotemiyle devam etmek mantıklı olacak .Benim herkes fazla zor dediği için biraz gözüm korkmuştu açıkçası ama her türlü çözeceğim zaten. Fikirleriniz için teşekkürler.

Kimya çöz kanka senin için en iyisi o olur nerede kitabın üstünde Kimya yazıyorsa o kitabı al.

Kimya çöz kanka senin için en iyisi o olur nerede kitabın üstünde Kimya yazıyorsa o kitabı al.
Sanırım kimyayı birazcık seviyorsun

Bu arada matematik özelinde sormuştum nasıl başardıysam hiç yazmamamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…