11. sınıf için kaynak önerisi

Tamamdır sanırım apotemiyle devam etmek mantıklı olacak. Benim herkes fazla zor dediği için biraz gözüm korkmuştu açıkçası ama her türlü çözeceğim zaten. Fikirleriniz için teşekkürler.

Apotemiden zoru da var fakat o kitap artık gurme işine kaçıyor, zevk için çözülür. Apotemi içinse şöyle diyeyim; çok zor değil, zor sorulara hazırlıyor desek daha doğru. Bazen kafam diğer derslerden allak bullak olduğunda rahatlamak için açıp çözerdim apotemiyi. Fakat o kadar çözmeye rağmen bu sene işe yaramadı. 🙂
Apotemi çözmen bayağı bir yararına olur. Aradaki kısa konu anlatımı sayfalarını geçme. Çünkü çok fazla işine yarayacak dipnot var.

Son düzenleme:
Apotemiden zoru da var fakat o kitap artık gurme işine kaçıyor, zevk için çözülür. Apotemi içinse şöyle diyeyim; çok zor değil, zor sorulara hazırlıyor desek daha doğru. Bazen kafam diğer derslerden allak bullak olduğunda rahatlamak için açıp çözerdim apotemiyi. Fakat o kadar çözmeye yardımcı rağmen bu sene işe yaramadı. 🙂
Apotemi çözmen bayağı bir yararına olur. Aradaki kısa konu anlatımı sayfalarını geçme. Çünkü çok fazla işine yarayacak dipnot var.

Herkes bilinçaltıma o kadar apotemi zor diye sokmuş ki yazdan apotemi çözmek saçma gelmişti ama biraz düşününce apotemiyi de bitirip branş denemelerine geçmek daha mantıklı gelmeye başladı.

Herkes bilinçaltıma o kadar apotemi zor diye sokmuş ki yazdan apotemi çözmek saçma gelmişti ama biraz düşününce apotemiyi de bitirip branş denemelerine geçmek daha mantıklı gelmeye başladı.
Apotemi fasikülleri baya bi fazla. Mümkün olduğunca çabuk bitirmeye bak. Kalan süre de deneme-analiz döngüsü yaparsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00