11. sınıf için kaynak önerisi

Yagomago

Femtopat
Daha fazla  
11.sınıfım matematikde biraz bir şeyler yapabiliyom da fiziği anlamıyorum. Bunun için mat ve fizikden kolay-orta soru bankası önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
345 fizik benim için zor olmaz mı? Okuldaki hocama sordum eis yayınlarının 11.sınıf fizik soru bankasını önerdi.
345 zor değil bende fizikte temelim daha çok önceden hız ve renk almıştım sonra 345'in PDF'ini bulup içeriğine baktım sorularını çözebildiğimi fark ettim. PDF'ini bulursan indir bak boşuna tekrar tekrar para vermezsin

11.sınıfım matematikde biraz bir şeyler yapabilıyorum da fiziği anlamıyorum. Bunun için mat ve fizikden kolay-orta soru bankası önerebilir misiniz?

11 matematik için karekök, fizik için temelden zora kadar giden çap fasikül tercih edebilirsin. Öncelikle konu anlatımı ve formülleri veren birkaç sayfadan sonra konu kavratan birkaç testin ardından kolay-orta-zor şeklinde giden test soruları barındırıyor tercih edilmesi gereken bir yayın. Matematik içinde bu yayın kullanılabilir oda iyidir diye düşünüyorum ben sadece fizik olanı kullandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı