11. sınıf için sayısal kitap önerileri

Abranas

Hectopat
11. sınıfa bu yıl geçtim. Bana öyle bir anlattılar ki, gerek hocalar olsun gerek arkadaşlarım olsun 11. sınıf gözümü korkutmaya başladı. Sizlerden kitap tavsiyeleri istiyorum. Bir de üstüne konu anlatımlarına çalışabileceğim güzel kanallar da önerirseniz çok iyi olur. Teşekkürler.
Bölüm: Sayısal (MF)

Son düzenleyen: Moderatör:
11. sınıfa bu yıl geçtim. Bana öyle bir anlattılar ki, gerek hocalar olsun gerek arkadaşlarım olsun 11. sınıf gözümü korkutmaya başladı. Sizlerden kitap tavsiyeleri istiyorum. Bir de üstüne konu anlatımlarına çalışabileceğim güzel kanallar da önerirseniz çok iyi olur. Teşekkürler.
Bölüm: Sayısal (MF)
11.sınıf gerçekten bence lisede en zor sınıf özellikle MF için ama gözünü korkutma bi şekilde yapılıyor yayın olarak 345 ve bilgi sarmaldan çok fayda görmüştüm ben tyt ayt olarak 11.sinif yayınlarıda iyidir YouTube kanalı olarak matematik için herkes rehber matematik der ama benim favorim sml hoca dır biraz daha üst seviye kendisi biyoloji olarak senin biyolojin ve selin hoca ikiside çok iyi fizik kısmında fizikle barış ve vip fiziğin çok faydasını gördüm

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı