11. sınıf için YKS tavsiyeleri

hamiltonfedaisi

Decapat
Merhaba, 11. sınıfa geçmemle birlikte sınavlara çalışmaya başlamak istiyorum. 9-10'um kısmen hatta bayağı bir zayıf. 11'de 11 konularını çalışıp boş zamanlarda TYT çalışıp, 12'de ise AYT mi çalışmak gerekiyor? Ya da sizin önerileriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 11. sınıfa geçmemle birlikte sınavlara çalışmaya başlamak istiyorum. 9-10'um kısmen hatta bayağı bir zayıf. 11'de 11 konularını çalışıp boş zamanlarda TYT çalışıp, 12'de ise AYT mi çalışmak gerekiyor? Ya da sizin önerileriniz neler?

11.sınıfı verimli geçir TYT de ara tatillerde çözersen gayet rahat bir şekilde ilerlersin.

11. sınıfın konularını çok iyi öğren ve bana sorarsan TYT çalışmaya 11.sınıfın ikinci döneminde başla çünkü ilk dönemi yanlış hatırlamıyorsam trigonometri gibi çok önemli bir konuyu kapsadığı için bence ikinci döneminde TYT çalışmak daha mantıklı zaten yaz tatilinde TYT odaklı bir program yaparak her türlü TYT'yi halledersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı