11. sınıf İngilizce çalışmak için geç mi?

Diamant

Decipat
Daha fazla  
11. sınıfım, dil sınıfındayım. Ama bugüne kadar hiç çalışmadım ingilizceye. Bugün çalışmaya başladım. Evet hatamın farkındayım ama her şey için geç mi kaldım? Başka dersler de var ve İngilizceyi nasıl yetiştireceğim bilmiyorum. Şu an active passive işliyoruz fakat hiçbir şey yapamıyorum. Diğer konularda da bilgim biraz var. Bugün baştan başlamak istedim. Tense çalışayım dedim ama çok zor geldi gerçekten ezber istiyor. Sizce geç mi kaldım ne yapmam lazım? Hocaya yetişme imkanım var mı?

Okul ingilizcesi çok temel düzeyde rahat yaparsın ilgin varsa.

Zor değil bu arada zor dersen gerçekten zorlaşır senin için.
Ama hocam çok konu var. Hadi diyelim tense konusunu öğrendim bunun bir de devamı var. Kötü olanı devamı için daha zor diyorlar öyle mi sizce?

Ama hocam çok konu var. Hadi diyelim tense konusunu öğrendim bunun bir de devamı var. Kötü olanı devamı için daha zor diyorlar öyle mi sizce?
Ben küçükken sürekli ingilizce youtube oyun vs ilgiliendiğim için hiç zor gelmiyordu. Sınavlara dil bilgisi çalışmadan sadece çıkacak kelimeleri ezberleyerek 90 100 alırdım. Başka diller de öğreniyorum ve emin ol ingilizce çok çok kolay bir dil kafanda zorlaştırma. Şu an dile yabancı olduğun için elbet zor karmaşık gelecek. Sen çalışmaya başla bazı taşlar yerine oturduktan sonra devamı gelir ama ilgin yoksa zorla öğreniyorsan kafadan pes edip kendini anlamamaya şartlarsın.

Ben küçükken sürekli ingilizce youtube oyun vs ilgiliendiğim için hiç zor gelmiyordu. Sınavlara dil bilgisi çalışmadan sadece çıkacak kelimeleri ezberleyerek 90 100 alırdım. Başka diller de öğreniyorum ve emin ol ingilizce çok çok kolay bir dil kafanda zorlaştırma. Şu an dile yabancı olduğun için elbet zor karmaşık gelecek. Sen çalışmaya başla bazı taşlar yerine oturduktan sonra devamı gelir ama ilgin yoksa zorla öğreniyorsan kafadan pes edip kendini anlamamaya şartlarsın.
Tamam hocam çok teşekkür ederim. Rahatladım biraz sayenizde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı