11. sınıf kaynak kitap önerisi

TYT neredeyse orta seviyede matematik dışında matematiğim gerçekten kötü yani ben çözebileceğim ve arada zorlanacağım başlangıç düzeyinde kitaplar arıyorum.

Hocam bu durumdayken asla almaman gereken kitaplar seçmişsin. Daha alt seviye kitaplardan başlaman lazım palme, orbital, Bilgi Sarmal artık işin son noktalarında ki kitaplar. Diğer arkadaşların dediği gibi karekök, antrenmanlarla matematik gibi yayın evlerine yönelmeni tavsiye ederim.

Hocam bu durumdayken asla almaman gereken kitaplar seçmişsin. Daha alt seviye kitaplardan başlaman lazım palme, orbital, Bilgi Sarmal artık işin son noktalarında ki kitaplar. Diğer arkadaşların dediği gibi karekök, antrenmanlarla matematik gibi yayın evlerine yönelmeni tavsiye ederim.

Hocam peki biyoloji fizik kimya için ne diyebilirsiniz?

Ben lisedeyken sonuç yayınları alırdım ve diğerlerine kıyasla çok iyiydiler. Eskisi kadar iyilerse alabilirsin.
Sonuç daha çok giriş seviyesine göre. Her önüne gelen sonuç öneriyor ve insanlar zor soru çıkınca far görmüş tavşan gibi kalıyorlar. Tavsiyem 3D'den yana. Bilgi sarmalı ve 345'te iyi yayınlardır.

Biyoloji için ben çalışırken biyotik kullanmıştım ama tek o kitabı bitirdim o yüzden diğerleriyle mukayyese etmek doğru olmaz. Onu daha bilgili birisi cevaplaması daha iyi olacaktır. Kimya için benim senemde çap, hız ve renk işlevseldi ama en basit düzey kitaplar değiller. Fiziği bir YouTuber'ın kitabıyla çalışmıştım. Senin durumunda olabildiğince temel kitapları alıp 2.döneme kadar bitirip orta seviyelerle yola devam etmek iyi olacaktır.

Tavsiyem rehber matematik izleme. Konuyla zerre alakan yoksa konun giriş videosunu yani ilk videosunu izle. Konu aklında canlansın sonra başka kanallara bak. Ben şahsen şu an Eyüp b izliyorum ve gayet başarılı buluyorum.

Arkadaşa katlıyorum ve benim en çok verim alığım hoca mert hoca idi. Hiçbir detay atlamıyor ve sağlam öğretiyor aralarda sohbetlerini sevmezseniz geçebilirsiniz.

Matematik kitabını antrenmanlarla matematik kimya kitabınıda orbital alıyorum fizikle biyoloji kaldı teşekkürler cevapladığınız için.
Fiziği bence föy föy almalısın. Bir yayın seçip onun föylerini çöz. Direkt soru bankasına dalman için konuya baya baya hakim olman gerekiyor.

Arkadaşa katlıyorum ve benim en çok verim alığım hoca mert hoca idi. Hiçbir detay atlamıyor ve sağlam öğretiyor aralarda sohbetlerini sevmezseniz geçebilirsiniz.
İnsandan insana değişiyor. Ben 9, 10 ve 11'de rehber matematik izledim çünkü salağa anlatır gibi anlatıyor. Bu sene fark ettim ki adam çok boş ve yüzeysel anlatıyor. Sadece yazılıya çalışıp vakit kaybettiriyor. Yazılı gecesi izlersin yani sadece amacı o kanalın. O yüzden bu kadar büyük kitlelere ulaştı. Önermiyorum. Konu hakkında aklında bişeyler canlansın istiyorsan rehber matematiği izlersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı