11. sınıf matematik Çap vs Sonuç fasikülleri

Fen lisesi müfredatında fazladan konular var bir tık ayrıntılı boşuna alma fen lisesini.

Yanına ekstra apotemi fasikül Bilgi Sarmal ve orijinal alacağım diğer dersler için önerin var mı?

Çıta yüksekse Acil'in fasiküllerini de öneririm. Sınav ve üniversitede bile hala işime yarıyorlar bölümüm gereği.

Apotemiden sonra alabilirim

Yanına ekstra apotemi fasikül Bilgi Sarmal ve orijinal alacağım diğer dersler için önerin var mı?

Apotemiden sonra alabilirim.

Hocam seviyeni çok bilmediğimden pek fikir veremem açıkçası diğer derslere benim matım fiziğim ve kimyam iyiydi, kimyada aydın öneririm konu anlatımını, fizikte çap veya çap+ (temelin zayıf ise okyanusun bir kaynağı vardı tam hatırlamıyorum) matda ise zaten çap, acil, apotemi yeterli olur eğer dersen ben oldum 3D'nin üst düzey soru bankası vardı o olabilir.

Hocam seviyeni çok bilmediğimden pek fikir veremem açıkçası diğer derslere benim matım fiziğim ve kimyam iyiydi, kimyada aydın öneririm konu anlatımını, fizikte çap veya çap+ (temelin zayıf ise okyanusun bir kaynağı vardı tam hatırlamıyorum) matda ise zaten çap, acil, apotemi yeterli olur eğer dersen ben oldum 3D'nin üst düzey soru bankası vardı o olabilir.

Temelden kastınız nedir 9 ve 10 mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Temelden kastınız nedir 9 ve 10 mu?

Evet hocam bir de kavrama hızınız.

Evet arkadaşlar soru başlıktaki gibidir fasikül olarak ikisi arasında kaldım. Ve 11. dersleri için kaynak önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Teşekkürler.

Hocam muhtemelen seçmişsinizdir ama bu başlığı aratanlar için yazayım eğer hedefiniz konu anlatımı dinledikten sonra konuyu kavramak ve öğrenmek daha sonradan zor kitaplara geçmekse bu 2 kitapta uygun açıkçası ama bana soracak olursanız çap 1 adım daha önde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı