W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #11 ozgurr34 dedi: Bu testin hangi yayınevine ait olduğunu bulabilir miyim? Yarın ödevin son teslim günü ve 4-5 sayfa buna benzer soru var. Eki Görüntüle 2184955 Genişletmek için tıkla... Yapman için versi sana hocan bunları geçir diye değil. Zararı sana.
ozgurr34 dedi: Bu testin hangi yayınevine ait olduğunu bulabilir miyim? Yarın ödevin son teslim günü ve 4-5 sayfa buna benzer soru var. Eki Görüntüle 2184955 Genişletmek için tıkla... Yapman için versi sana hocan bunları geçir diye değil. Zararı sana.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 2 Mayıs 2024 #12 ozgurr34 dedi: Ama diğer sayfalardakiler galiba daha zor. Onları da atayım mı? Genişletmek için tıkla... Ayaküstü çözdüm bunları dışarıdayım şuan maalesef hepsini at çözebildiğimi çözeyim. 4. soruda yanlış yazmışım x-x+2-6 üçgeni olacak.
ozgurr34 dedi: Ama diğer sayfalardakiler galiba daha zor. Onları da atayım mı? Genişletmek için tıkla... Ayaküstü çözdüm bunları dışarıdayım şuan maalesef hepsini at çözebildiğimi çözeyim. 4. soruda yanlış yazmışım x-x+2-6 üçgeni olacak.
ozgurr34 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.019 Çözümler 3 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #13 wreksia dedi: Hocam Orijinal yayınları bu. Genişletmek için tıkla... Evet yayınevini bulabildim sağolun. Şimdi bu konu başlığının cevaplarını nerden bulabilirim?
wreksia dedi: Hocam Orijinal yayınları bu. Genişletmek için tıkla... Evet yayınevini bulabildim sağolun. Şimdi bu konu başlığının cevaplarını nerden bulabilirim?
curtisx Picopat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #14 ozgurr34 dedi: Bu testin hangi yayınevine ait olduğunu bulabilir miyim? Yarın ödevin son teslim günü ve 4-5 sayfa buna benzer soru var. Eki Görüntüle 2184955 Genişletmek için tıkla... ORJİNAL Yayınları | Video Çözüm
ozgurr34 dedi: Bu testin hangi yayınevine ait olduğunu bulabilir miyim? Yarın ödevin son teslim günü ve 4-5 sayfa buna benzer soru var. Eki Görüntüle 2184955 Genişletmek için tıkla... ORJİNAL Yayınları | Video Çözüm
ozgurr34 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.019 Çözümler 3 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #15 316874 dedi: Eki Görüntüle 2184972 Ayaküstü çözdüm bunları dışarıdayım şuan maalesef hepsini at çözebildiğimi çözeyim. 4. soruda yanlış yazmışım x-x+2-6 üçgeni olacak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. Wqxte dedi: Yapman için versi sana hocan bunları geçir diye değil. Zararı sana. Genişletmek için tıkla... Bende onun farkındayım zamanım olmadığı için cevaplarını bulmaya çalışıyorum. @curtisx sitedeki tüm videolara baktım ancak cevaplara ulaşamadım. Doğru yayınevi olduğuna emin misin? @316874 hocam çözümlü yapabilir misin. Dosya Ekleri 3463.PNG 85,5 KB · Görüntüleme: 81 Son düzenleme: 2 Mayıs 2024
316874 dedi: Eki Görüntüle 2184972 Ayaküstü çözdüm bunları dışarıdayım şuan maalesef hepsini at çözebildiğimi çözeyim. 4. soruda yanlış yazmışım x-x+2-6 üçgeni olacak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. Wqxte dedi: Yapman için versi sana hocan bunları geçir diye değil. Zararı sana. Genişletmek için tıkla... Bende onun farkındayım zamanım olmadığı için cevaplarını bulmaya çalışıyorum. @curtisx sitedeki tüm videolara baktım ancak cevaplara ulaşamadım. Doğru yayınevi olduğuna emin misin? @316874 hocam çözümlü yapabilir misin.
curtisx Picopat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #16 ozgurr34 dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim. Bende onun farkındayım zamanım olmadığı için cevaplarını bulmaya çalışıyorum. @curtisx sitedeki tüm videolara baktım ancak cevaplara ulaşamadım. Doğru yayınevi olduğuna emin misin? @316874 hocam çözümlü yapabilir misin? Genişletmek için tıkla... Siteden soruları buldum. Siteye girip yolu takip et. 2023-2024 orijinal yayınları kitaplarımız > mikroorijinal yayınları > mikro öğreten fasiküller (möf) > 11. sınıf mikro öğreten fasiküller > çember > çemberde açı test 1 (biraz aşağı kaydırman lazım.) Son düzenleme: 2 Mayıs 2024
ozgurr34 dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim. Bende onun farkındayım zamanım olmadığı için cevaplarını bulmaya çalışıyorum. @curtisx sitedeki tüm videolara baktım ancak cevaplara ulaşamadım. Doğru yayınevi olduğuna emin misin? @316874 hocam çözümlü yapabilir misin? Genişletmek için tıkla... Siteden soruları buldum. Siteye girip yolu takip et. 2023-2024 orijinal yayınları kitaplarımız > mikroorijinal yayınları > mikro öğreten fasiküller (möf) > 11. sınıf mikro öğreten fasiküller > çember > çemberde açı test 1 (biraz aşağı kaydırman lazım.)
ozgurr34 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.019 Çözümler 3 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #17 curtisx dedi: Siteden soruları buldum. Siteye girip yolu takip et. 2023-2024 orijinal yayınları kitaplarımız > mikroorijinal yayınları > mikro öğreten fasiküller (möf) > 11. sınıf mikro öğreten fasiküller > çember > çemberde açı test 1 (biraz aşağı kaydırman lazım.) Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar teşekkür etsem az kalır. Çok teşekkür ederim siz olmasanız bulamazdım. Konuyu çözümleyebilirsiniz.
curtisx dedi: Siteden soruları buldum. Siteye girip yolu takip et. 2023-2024 orijinal yayınları kitaplarımız > mikroorijinal yayınları > mikro öğreten fasiküller (möf) > 11. sınıf mikro öğreten fasiküller > çember > çemberde açı test 1 (biraz aşağı kaydırman lazım.) Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar teşekkür etsem az kalır. Çok teşekkür ederim siz olmasanız bulamazdım. Konuyu çözümleyebilirsiniz.
curtisx Picopat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #18 ozgurr34 dedi: Hocam ne kadar teşekkür etsem az kalır. Çok teşekkür ederim siz olmasanız bulamazdım. Konuyu çözümleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, boş bir zamanında tekrar kendin çözmeni tavsiye ederim. Mesajı çözüm olarak raporladım fakat reddedildi. Siz soru olarak açtıysanız konuyu yandaki tike basabilirsiniz.
ozgurr34 dedi: Hocam ne kadar teşekkür etsem az kalır. Çok teşekkür ederim siz olmasanız bulamazdım. Konuyu çözümleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, boş bir zamanında tekrar kendin çözmeni tavsiye ederim. Mesajı çözüm olarak raporladım fakat reddedildi. Siz soru olarak açtıysanız konuyu yandaki tike basabilirsiniz.
L Loritz Decapat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #19 ozgurr34 dedi: Bu testin hangi yayınevine ait olduğunu bulabilir miyim? Yarın ödevin son teslim günü ve 4-5 sayfa buna benzer soru var. Eki Görüntüle 2184955 Genişletmek için tıkla... Bu tarz PDF'lere nereden ulaştın hocam?
ozgurr34 dedi: Bu testin hangi yayınevine ait olduğunu bulabilir miyim? Yarın ödevin son teslim günü ve 4-5 sayfa buna benzer soru var. Eki Görüntüle 2184955 Genişletmek için tıkla... Bu tarz PDF'lere nereden ulaştın hocam?
ozgurr34 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.019 Çözümler 3 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #20 Loritz dedi: Bu tarz PDF'lere nereden ulaştın hocam? Genişletmek için tıkla... Kanka ödev olarak sınıf grubuna atılmıştı. Hocanın nerden bulup attığı hakkında bir fikrim yok.
Loritz dedi: Bu tarz PDF'lere nereden ulaştın hocam? Genişletmek için tıkla... Kanka ödev olarak sınıf grubuna atılmıştı. Hocanın nerden bulup attığı hakkında bir fikrim yok.