Bunlar da olabilir ama Aydın daha önce çözülmeli bence.@ehbk Hocam Fizik için Master Fizik Kimya için Endemik önerdiler nasıldır bilginiz varmı?
Bunlar da olabilir ama Aydın daha önce çözülmeli bence.@ehbk Hocam Fizik için Master Fizik Kimya için Endemik önerdiler nasıldır bilginiz varmı?
Apotemi.Elimde kolay kaynak var artık geliştiğimi düşünüyorum. Bana zorlayıcı kaynak önerisi yapabilir misiniz? Matematik fizik ve kimya için.
Bilgi sarmal zor değil orta seviyedir.Bilgi sarmal alın hocam. Acilde güzel kitap da video çözümleri sıkıntı. Bilgi sarmal fernus kullanıyor. Bu da benim gözümde 1 adım öne geçiriyor.
Peki fizik için zor kaynak öneriniz hangisi olur?Endemik eski bir yayıncılıktır önermem.
Master ise orta düzey denilebilir.Tabii burda seviyeniz çok önemli Ben orta diyorum ama size kolay veya zor gelebilir.
Hocam apotemi çıkmıyor trendyol daYayın Denizi,Apotemi bakılabilir.
Yayın Denizi basit gibi. Kimya için kesinlikle Apotemi, Endemik saçma ve basite kaçıyor. Matematik için Orijinal çok ideal. Fizik için pek bir şey diyemem.Yayın Denizi,Apotemi bakılabilir.
Hocam apotemi kimya yok sanırım bulamadımYayın Denizi basit gibi. Kimya için kesinlikle Apotemi, Endemik saçma ve basite kaçıyor. Matematik için Orijinal çok ideal. Fizik için pek bir şey diyemem.
Fizik için belki Palme olabilir. Soruları güzeldir.
11. Sınıf için ayrı yok sanırım. AYT için alabilirsiniz isterseniz.Hocam apotemi kimya yok sanırım bulamadım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.