Merhaba 11. sınıf sayısal öğrencisiyim. Pazartesi günü matematik sınavım var. Beni 11 sınıf matematikte temel düzeyden iyi bir düzeye getirebilecek bir kaynak var mı? Önerileriniz nelerdir?
Önerdiğiniz kaynaklar matematiğin ilacı tyt için mi 11. sınıf için mi acabaAmacınız yazılıya çalışmaksa yazılıya hazırlık videoları var. Tavsiyem onları izlemeniz. Ondan sonra da soru pratiği. Onun dışında kaynak olarak şunları önerebilirim:
Kolay-Orta: Acil Matematiğin İlacı, Mikro Orijinal.
Orta-Zor: Üç Dört Beş, Bilgi Sarmal.
Zor: Orijinal, Acil, 3D.
Ruhumu ortaya koyuyorum: Apotemi, Barış.
Bir de elimde Aydın yayınları AYT modülleri var bir modül üstel ve logaritmik fonksiyonlar diziler ve trigonometri içeriyor trigonometri kısmını çözebilir miyim sizce konuma uygun mudurAmacınız yazılıya çalışmaksa yazılıya hazırlık videoları var. Tavsiyem onları izlemeniz. Ondan sonra da soru pratiği. Onun dışında kaynak olarak şunları önerebilirim:
Kolay-Orta: Acil Matematiğin İlacı, Mikro Orijinal.
Orta-Zor: Üç Dört Beş, Bilgi Sarmal.
Zor: Orijinal, Acil, 3D.
Ruhumu ortaya koyuyorum: Apotemi, Barış.
TYT'si de var AYT'si de. AYT'nin içinde 11 ve 12. sınıf konuları vardır. Seneye de işinize yarar.Önerdiğiniz kaynaklar matematiğin ilacı tyt için mi 11. sınıf için mi acaba?
Çıkacak konuları çözün. Zaten üstel fonksiyon, logaritma ve diziler 12. sınıf konuları. Trigonometri ise 11. sınıfta da var 12. sınıfta da. 11. sınıftaki kısımlarını çözebilirsiniz. 12. sınıftaki trigonometri daha çok denklemler üzerine kurulu, şu an onunla bir işiniz yok.Bir de elimde Aydın yayınları AYT modülleri var bir modül üstel ve logaritmik fonksiyonlar diziler ve trigonometri içeriyor trigonometri kısmını çözebilir miyim sizce konuma uygun mudur?
Soru çeşitliliği bakımından çözeceğim bahsettiğim kitaptaki trigonometri 12. sınıfla mı ilgilidir benim konumdan olan yerler vardı oraları çözmem bir kafa karışıklığı yaratır mı kitap almaya yarın gideceğim kesinlikle al dediğiniz bir 11. sınıf matematik kitabı var mı acabaTYT'si de var AYT'si de. AYT'nin içinde 11 ve 12. sınıf konuları vardır. Seneye de işinize yarar.
Çıkacak konuları çözün. Zaten üstel fonksiyon, logaritma ve diziler 12. sınıf konuları. Trigonometri ise 11. sınıfta da var 12. sınıfta da. 11. sınıftaki kısımlarını çözebilirsiniz. 12. sınıftaki trigonometri daha çok denklemler üzerine kurulu, şu an onunla bir işiniz yok.
TYT ve AYT kaynaklarına daha hakimim. Bahsettiğiniz kitapta sınıf yerine direk AYT yazıyorsa 11. sınıfla ilgili yerler de vardır 12. sınıfla ilgili yerler de. 12. sınıf trigonometrisi genelde Trigonometri-II diye geçer. Onu çözmeyin. Onun dışında 11. sınıftaki yerleri çözebilirsiniz.Soru çeşitliliği bakımından çözeceğim bahsettiğim kitaptaki trigonometri 12. sınıfla mı ilgilidir benim konumdan olan yerler vardı oraları çözmem bir kafa karışıklığı yaratır mı kitap almaya yarın gideceğim kesinlikle al dediğiniz bir 11. sınıf matematik kitabı var mı acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.