11.sınıf matematik yazılısına nasıl çalışılmalı?

win 10

Decapat
Daha fazla  
Perşembe günü matematik sınavım var ve ben bu zamana kadar ne kadar çalışacağım desem de çok çalışamadım. Sınavda aşağıdaki konular sorulacak:

11.1.1.1. yönlü açıyı açıklar: 1 soru.
11.1.1.2. açı ölçü birimlerini açıklayarak birbiri ile ilişkilendirir: 2 soru.
11.1.2.1. trigonometrik fonksiyonları birim çember yardımıyla açıklar: 1 soru.
11.1.2.2. kosinüs teoremiyle ilgili problemler çözer: 2 soru.
11.1.2.3. sinüs teoremiyle ilgili problemler çözer: 2 soru.

Aslında kazanımları "trigonometrik fonksiyonları birim çember yardımıyla açıklar" kazanımı dışında yapabilirim gibi geliyor ama hoca kazanımları birleştirip soru sorabilir mi? Ve 1 soru çıkacak kazanım en uzun kazanım normalde o yüzden tereddüt ediyorum sizce tüm kazanımları mı çalışmalıyım (1 soruluk kısımda çok zaman kaybederim) yoksa kalan kazanımlara çalışıp soru mu çözmeliyim?

Konular açıkçası çok zor gelmedi. Bahsettiğin konuda da çok zor bir şey yok, anlamadığın yer var mı?

Hocam kosinüs sinüs teoremlerini radyanı açıyı esas ölçüyü falan yapabiliyorum zaten ancak kalanlarını pek yapabildiğim söylenemez. Ayrıca kazanım listesinde 1 soru çıkacak denilen yerden rehber matematiğin 9 tane videosu var bu yüzden tereddüt ediyorum zaten.

Hocam kosinüs sinüs teoremlerini radyanı açıyı esas ölçüyü falan yapabiliyorum zaten ancak kalanlarını pek yapabildiğim söylenemez. Ayrıca kazanım listesinde 1 soru çıkacak denilen yerden rehber matematiğin 9 tane videosu var bu yüzden tereddüt ediyorum zaten.
O şaklabandan hayır gelmez, inan bana. Konuyu anladığında mevzu biter. Pisagor okulunun trigonometri serisi var. Bir kısmı 12.sınıf konuları onları izlemezsen de olur. Konuyu mantığıyla öğrenmiş olursun.

O şaklabandan hayır gelmez, inan bana. Konuyu anladığında mevzu biter. Pisagor okulunun trigonometri serisi var. Bir kısmı 12.sınıf konuları onları izlemezsen de olur. Konuyu mantığıyla öğrenmiş olursun.

Hocam peki sizce başka konu ile diğer kazanımı birleştirebilir mi yoksa çalışmadan direk soru çözeceğim açıkçası bir soru için o kadar konu çalışmak istemiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı