11. sınıf fizik nasıl çalışılmalı?

Istdasder

Femtopat
Arkadaşlar merhaba. 11. sınıf sayısal öğrencisi olarak kimya, biyoloji ve matematiği anlasam da fizikte okulda anlayıp eve gelip tekrar yaptığımda soruları çözemiyorum.
Fiziğe sıfırdan bir başlangıç yapmayı düşünüyorum. Eksiksiz halletmek istiyorum. İlk yazılımda 34 aldım. Tavsiyeleriniz neler?

Arkadaşlar merhaba. 11. sınıf sayısal öğrencisi olarak kimya, biyoloji ve matematiği anlasam da fizikte okulda anlayıp eve gelip tekrar yaptığımda soruları çözemiyorum.
Fiziğe sıfırdan bir başlangıç yapmayı düşünüyorum. Eksiksiz halletmek istiyorum. İlk yazılımda 34 aldım. Tavsiyeleriniz neler?

Fizik hep formül üzerine olduğu için şu anda TYT ile uğraşıp kendini çok sıkıştırma derim çünkü 11'in konuları zaten çok olduğu için onları tek başına yetiştirmek zaten zor. Düzenli bir şekilde YouTube'dan anladığın bir hocadan konu dinleyip sonra kendin çalışırsan halledersin. 11. sınıf çap fasikülü almanı öneririm. Çapın fasikülleri çok güzel, konu anlatım kısımları da var ve her seviyeden testi var. Bir kaynak daha alacak olursan 345 AYT alıp 11 kısmını çözebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı