Arkadaşlar olacağından değil ama aklıma takıldı, eğer en yakın üniversite sınavına çok iyi hazırlanırsam 12.sınıfta 1 yıl vakit kaybetmeden 11.sınıf mezunu olarak sınava girme imkânım var mı?
Arkadaşlar olacağından değil ama aklıma takıldı, eğer en yakın üniversite sınavına çok iyi hazırlanırsam 12.sınıfta 1 yıl vakit kaybetmeden 11.sınıf mezunu olarak sınava girme imkânım var mı?
Evet. Zaten öyle bir şey olsaydı kimse liseyi okumazdı ki saçma olurdu. Konulardan da eksik kalırsın. Konuların 4 seneye eşit dağıtıldığını göz önünde bulundurursak %25 konu eksiğin oluyor onun haricinde 3 yanlış bir doğruyu götürüyor başarı oranın düşük olur.
Ben 11. sınıfın 2. döneminde açık liseye geçtiğim için üniversite sınavına girebiliyorum. Başvurdum ama sınavı 1 sene önceden tecrübe etmek amacıyla başvurdum.
Ben 11. sınıfın 2. döneminde açığa geçtim açık lise sınavlarında 12. sınıf sınavlarını da yaptım pek zor sorular değildi zaten çıkmış soruları çözünce yapabildim. 12. sınıf sınavlarını da yaptığım için şu an mezun konumundayım.