Hollywoo
Hectopat
10. sınıfın devamı gibi ve biraz daha zor.Eşit ağırlık seçtim.
10. sınıfın devamı gibi ve biraz daha zor.Eşit ağırlık seçtim.
Sayısal seçtiğim için eğitim hayatımın en zorlandığım dönemi oldu ama eşit ağırlıkçılar halinden memnun gözüküyordu.
Bu arada meslek lisesi okuyorum. 11.sınıfta sadece eşit ağırlık dersleri (yani edebiyat,matematik,tarih,coğrafya,felsefe,din) bide meslek dersleri var. Yani herkes otomatik eşit ağırlık oluyor.Aynen öyle hocam eşit ağırlık çok daha kolay.
Bu arada meslek lisesi okuyorum. 11.sınıfta sadece eşit ağırlık dersleri (yani edebiyat, matematik, tarih, coğrafya, felsefe, din) bir de meslek dersleri var. Yani herkes otomatik eşit ağırlık oluyor.
Meslek lisesi en kolayı hocam. Bütün sene uyusanız yine teşekkür alırsınız. Ancak büyük sınav açısından ne olur bilemiyorum.Bu arada meslek lisesi okuyorum. 11.sınıfta sadece eşit ağırlık dersleri (yani edebiyat,matematik,tarih,coğrafya,felsefe,din) bide meslek dersleri var. Yani herkes otomatik eşit ağırlık oluyor.
Sayısal dersler olarak sadece matematik ve fizik var. Yani eşit ağırlık gibi ama sadece kimya biyoloji yok.Sayısal seçtiysen lisenin en zor sınıfı.
O zaman orta diyebilirim zorluk olarak. Kimyanın olmaması büyük avantaj.Sayısal dersler olarak sadece matematik ve fizik var. Yani eşit ağırlık gibi ama sadece kimya biyoloji yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.