11. sınıf öğrencisi TYT'yi nasıl çalışmalı?

Hocam ikisini götürmek çok zor olmaz mı?

Hocam sayısal olduğunuzu düşünüyorum ezber dersleriniz az genel olarak o gün işlenen derslerin tekrarını yapıp soru çözdüğünüzde zaten TYT için vaktiniz olur ben TYT fen kısmını bitirmeyi yaza bırakın derim 11. sınıfla birlikte TYT mat çalışırsanız 3 aylık tatilinizde çok rahatlarsınız.

Hocam ikisini götürmek çok zor olmaz mı?

Sözel iyi bakalım sayısalda ne yapacağız bilemiyorum, hâlâ öneri geliyor ne yapacağıma da tam karar veremedim.

Hocam dinledim ama mesela şuan sorsan cevaplayamam aklında kalmıyor insanın.
Sözel iyiyse edebiyat kurtarır seni mat da halledersen iyi derece yaparsın ama Tyt paragraf Ayt bilgi sorar o yüzden buna göre çalış.

Hocam sayısal olduğunuzu düşünüyorum ezber dersleriniz az genel olarak o gün işlenen derslerin tekrarını yapıp soru çözdüğünüzde zaten TYT için vaktiniz olur ben TYT fen kısmını bitirmeyi yaza bırakın derim 11. sınıfla birlikte TYT mat çalışırsanız 3 aylık tatilinizde çok rahatlarsınız.
Hocam EA’yım dediklerini yapsam bozmaz ben şu 9 ay TYT Mat ile Sözeli götürmeye çalışayım 11 ile, yazın da TYT Feni tutarız mecbur.

Sözel iyiyse edebiyat kurtarır seni mat da halledersen iyi derece yaparsın ama Tyt paragraf Ayt bilgi sorar o yüzden buna göre çalış.
Sağolasın hocam hepinizin önerilerini dikkate aldım baştacısınız.

11 ve 12 konularını dersi dinlerken düzgün öğrenirsen devamı gelir sen TYT temelini düzeltmeye bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı