Şu saatte kalk bu saatte yat şu saatte bunu yap tarzı programlar yapmayın. Hem çalışmaktan soğursunuz hem de max 1 hafta yaparsınız o programı. Ha ben robotum diyen varsa yapabilir. Ben yerinizde olsam 9-10 matematik ve fen bakarım sadece. Çıkar abicim konuları tek tek yaz. Daha sonra kaç gün bu tatil bu kadar şu kadar. Kendine haftalık ödev vericeksin. Atıyorum ;
1 Temmuz - 8 Temmuz arasında matematikte polinom küme mutlak değer bitmeli.
Türkçe de paragraf çözülmeli 2 günde bir.
Fizikte madde özellikleri
Vs.
Eğer ders çalışmaya çok alışık değilsen her hafta az konu halledersin. Siz yine iyisiniz millet 11'in sonunda başlıyordu çalışmaya kasmayın yani matematikten -3 yapan 40a bile çıkar 2 yılda efendi gibi disiplinli çalışırsa .
Ayrıca YKS sürecinde en kritik nokta kaynak seçimidir. En zor kaynak en iyi kaynak demek değildir. Gurur yapmadan eğer seviyeniz iyi değilse ağır kitaplar almayın sonra 2 yıl kitap açmazsınız soruları çözemeyince.
İlk defa çalışacak arkadaşlara ben Birey A matematik öneriyorum. Sonrasında Birey B ya da 345 TYT alabilirsiniz. Her dersten 5-10 kitap bitirmek zorunlu değil. Konuları düzgünce oturtup test kitaplarında cila atıp en son deneme geçmek önemli.
10. Sınıfsanız bence matematik ağırlık verin fen i de yavaştan halledin. Türkçede dil bilgisine 12de de baksanız yetişir. Zaten unutuluyor cok develenmeyin zaten.
Eğer ilerde pişman olmak istemiyorsan şimdi başla..