11. sınıfın 2. döneminin ortalarındayım, yani yakında 12. sınıfa geçeceğim. 3 ay tatil hariç tamamen derslerime çalışmayı düşünüyorum, günde ortalama 6 saat. Ancak önceki yıllardan aklımda pek bir bilgi yok, yani oldukça geriden başlamam gerekiyor. Sizce çalışmak için çok mu geç kaldım? Yaklaşık kaç puan yapabilirim? (Öğrenme hızım oldukça iyi, yani her türlü öğrenmeye açığım. Bu konuda bir sıkıntım yok, şükür.)
11. sınıfın 2. döneminin ortalarındayım, yani yakında 12. sınıfa geçeceğim. 3 ay tatil hariç tamamen derslerime çalışmayı düşünüyorum, günde ortalama 6 saat. Ancak önceki yıllardan aklımda pek bir bilgi yok, yani oldukça geriden başlamam gerekiyor. Sizce çalışmak için çok mu geç kaldım? Yaklaşık kaç puan yapabilirim? (Öğrenme hızım oldukça iyi, yani her türlü öğrenmeye açığım. Bu konuda bir sıkıntım yok, şükür.)
11. sınıfın 2. döneminin ortalarındayım, yani yakında 12. sınıfa geçeceğim. 3 ay tatil hariç tamamen derslerime çalışmayı düşünüyorum, günde ortalama 6 saat. Ancak önceki yıllardan aklımda pek bir bilgi yok, yani oldukça geriden başlamam gerekiyor. Sizce çalışmak için çok mu geç kaldım? Yaklaşık kaç puan yapabilirim? (öğrenme hızım oldukça iyi, yani her türlü öğrenmeye açığım. Bu konuda bir sıkıntım yok, şükür.)
50-60k gayet iyi gibi duruyor bende geç mi kaldım diye oldukça korktum çünkü okuldaki bazı söylemlere göre 11. Sınıfın başından başlamak bile neredeyse geç kalmış sayılır sayılırmış fizik hocamız o kadar söylemiştim geç kaldınız geç kalmaya devam ediyorsunuz şimdi başlamanız lazım vb diyordu da cevabınız için teşekkürler
Ne hevesini kıracağım ne gereksiz rahatlık basacağım. Yazın dersle alakadar olmamak sana - yansır. Ancak 12. sınıfta sürekli ders tekrarı, denemeler ve asıl önemli olan sonuçlarını analiz edip eksiklerini gidermek için çaba harcarsan düzgün bir sıralama yapabilirsin. Zaten iyi olduğun konularda daha çok soru çözmek senin sadece vaktini harcar. Tekrardan takıldığını sorabilirsin daha detaylı yanıtlarım.
Bir yandan İngilizce öğrenme isteği, ama diğer yandan da diğer derslerdeki tonlarca konular aklıma geldikçe çelişkide kalıyordum. Ama sanırım öncelikle istediğim bölümü kazanmam lazım, ondan sonra İngilizce vb. şeylerle ilgilenirim.