11. sınıf olan biri YKS çalışmak için geç mi kalmıştır?

Atomictekniker

Femtopat
Daha fazla  
11. sınıfın 2. döneminin ortalarındayım, yani yakında 12. sınıfa geçeceğim. 3 ay tatil hariç tamamen derslerime çalışmayı düşünüyorum, günde ortalama 6 saat. Ancak önceki yıllardan aklımda pek bir bilgi yok, yani oldukça geriden başlamam gerekiyor. Sizce çalışmak için çok mu geç kaldım? Yaklaşık kaç puan yapabilirim? (Öğrenme hızım oldukça iyi, yani her türlü öğrenmeye açığım. Bu konuda bir sıkıntım yok, şükür.)

11. sınıfın 2. döneminin ortalarındayım, yani yakında 12. sınıfa geçeceğim. 3 ay tatil hariç tamamen derslerime çalışmayı düşünüyorum, günde ortalama 6 saat. Ancak önceki yıllardan aklımda pek bir bilgi yok, yani oldukça geriden başlamam gerekiyor. Sizce çalışmak için çok mu geç kaldım? Yaklaşık kaç puan yapabilirim? (Öğrenme hızım oldukça iyi, yani her türlü öğrenmeye açığım. Bu konuda bir sıkıntım yok, şükür.)
Geç kalmadınız, güzel bir çalışmayla derece bile yapabilirsiniz bence

11. sınıfın 2. döneminin ortalarındayım, yani yakında 12. sınıfa geçeceğim. 3 ay tatil hariç tamamen derslerime çalışmayı düşünüyorum, günde ortalama 6 saat. Ancak önceki yıllardan aklımda pek bir bilgi yok, yani oldukça geriden başlamam gerekiyor. Sizce çalışmak için çok mu geç kaldım? Yaklaşık kaç puan yapabilirim? (öğrenme hızım oldukça iyi, yani her türlü öğrenmeye açığım. Bu konuda bir sıkıntım yok, şükür.)

Hocam daha yolun başındayız geç kalmak söz konusu değil ama yaz tatilinde çalışmaman sorun yaratabilir. Sana bağlı derece de gelebilir.

Hocam daha yolun başındayız geç kalmak söz konusu değil ama yaz tatilinde çalışmaman sorun yaratabilir. Sana bağlı derece de gelebilir.
Yaz tatilinde işte çalışmayı düşünüyorum yoksa tatilde de ders çalışmak isterdim cevabınız için teşekkürler

Geç kalmadınız, güzel bir çalışmayla derece bile yapabilirsiniz bence
Umarım yapabilirim hedefim İsviçre cevabınız için teşekkürler

Kalmadın. Hedefin derece falan değilse sayısal 50k 60k gelir. Yeter ki çalış.
50-60k gayet iyi gibi duruyor bende geç mi kaldım diye oldukça korktum çünkü okuldaki bazı söylemlere göre 11. Sınıfın başından başlamak bile neredeyse geç kalmış sayılır sayılırmış fizik hocamız o kadar söylemiştim geç kaldınız geç kalmaya devam ediyorsunuz şimdi başlamanız lazım vb diyordu da cevabınız için teşekkürler

Ne hevesini kıracağım ne gereksiz rahatlık basacağım. Yazın dersle alakadar olmamak sana - yansır. Ancak 12. sınıfta sürekli ders tekrarı, denemeler ve asıl önemli olan sonuçlarını analiz edip eksiklerini gidermek için çaba harcarsan düzgün bir sıralama yapabilirsin. Zaten iyi olduğun konularda daha çok soru çözmek senin sadece vaktini harcar. Tekrardan takıldığını sorabilirsin daha detaylı yanıtlarım.

Geç olsun güç olmasın hocam, güzel ve düzenli bir çalışmayla olmayacak iş değil, kendinize güvenin.

Bir yandan İngilizce öğrenme isteği, ama diğer yandan da diğer derslerdeki tonlarca konular aklıma geldikçe çelişkide kalıyordum. Ama sanırım öncelikle istediğim bölümü kazanmam lazım, ondan sonra İngilizce vb. şeylerle ilgilenirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı