11. sınıf sayısal öğrencisi için öneri

ArdaYgt54

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6600
AMD 4650G PRO
Merhaba arkadaşlar, ben bu sene 11.sınıfa geçtim ve başlıkta gördüğünüz gibi sayısal bölümü seçtim. Bende artık bazı arkadaşlar gibi 11.sınıfa bir YKS öğrencisi gibi başlamak istiyorum bunun için bu yaz bir rutin oluşturdum ve bu rutine yaklaşık 35-40 gündür neredeyse her gün uyuyorum.

Rutinim sabah kalktıktan yaklaşık bir saat sonra rüştü hocanın TYT Türkçe kamp kitabıyla başlıyor ( çok az günü kaldı bittikten sonra hız ve renk yayınlarının paragraf soru bankası var her gün onun bir testini çözeceğim) daha sonra VIP fizik kamp kitabı ( seneye fizik derslerinde, genel olarak 9.sınıf fizik altyapısı istediğinden ve benim 9.sınıf fizik altyapım kötü olduğundan çalışıyorum yoksa çalışmazdım) ondan sonra ise 3D yayınları TYT matematik vdd den, Eyüp hoca ile ilerliyorum ve 345 soru bankasından ise işlediğimiz konunun testini ertesi gün çözüyorum. En son olarak geometri için Kenan Karanın geometri kamp kitabından ilerliyorum ve 345 geometri soru bankası ile destekliyorum. Sizin benim bu yaz rutinim için bir öneriniz var mıdır?
Ekstradan: Dün bir okuma kitabı aldım Celal Şengör'ün "senin cahilliğin benim yaşamımı etkiliyor " adlı kitabını, paragraflarda hızlanmamı sağlaması açısından.

Bir de 11.sınıf için bazı kaynaklar aldım bunlar: Apotemi yayınlarının sistemler, analitik geometri, trigonemetri adlı fasikülleri. Bunlara takviye açısından matematik, fizik, kimya, biyoloji için 11.sınıf ta kullanabileceğim kaynaklar söyler misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı