11.sınıf sınavlara nasıl çalışılır?

Yer
KKTC
Merhaba arkadaşlar 11.sınıfım 10 12 gün sonra sınavlarımız başlıyor. siz nasıl çalışıyorsunuz sınavlara? bana verebileceğiniz tavisyeler var mıdır?
En çok matematik ve kimyadan zorlanırım diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar 11.sınıfım 10 12 gün sonra sınavlarımız başlıyor. siz nasıl çalışıyorsunuz sınavlara? bana verebileceğiniz tavisyeler var mıdır?
Ben bazen ders kitaplarından çalışıyorum. Özellikle de ünite sonu değerlendirmelerden soruyor bizim hocalar. Sonra da konu anlatım videoları falan da izliyorum. Arada da biraz test falan çözüyorum.

Hocadan sorduğu soruların konu başlıklarını iste. Bizim Matematik öğretmeni öyle yapıyordu. Örneğin işte 1 soru çember konusundan, 4 soru fonksiyondan, 1 soru doğrunun noktaya uzaklığından. Sonrasında 3 arkadaşım Discord üzerinden yayın açıp her konu için 20 30 dakikalık konunun formülünü anlayabileceğimiz birer video izler, sonra da konu ile ilgili hocanın çözdürdüğü örnek soruları defterden beraber sıfırdan çözerdik. 3 kişi arasında matematikten 80 altı alan yoktu.

Merhaba arkadaşlar 11.sınıfım 10 12 gün sonra sınavlarımız başlıyor. Siz nasıl çalışıyorsunuz sınavlara? Bana verebileceğiniz tavisyeler var mıdır?

Bizimde sınavımız var tonguç soru bankası üzerinden test çözüp videolarını izliyorum ekstradan ise not tutuyorum sürekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı