11. sınıfta sınavlara nasıl çalışılır?

Mhg3436

Hectopat
Yer
Türkiye, İstanbul , Silivri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
Asus RTX 4060
Asus Prime A520M-K
Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar lise 11 oldum. Yazdan dolayı yazın Full oyun gece gündüz. Yazın +100 saat CS oynadım. Ders çalışmayı resmen unuttum. Haftaya sınavlar başlıyor. Hem de ilk gün mat ve fizik. Sınavlara nasıl odaklanabilirim?
Okul başladığından beri eve gelip PC açıp oyun oynuyordum. Şimdi de diyorum sınava çalışacağım ama PC açıp CS oynuyorum. Nasıl sınavlara odaklanabilirim ve nasıl oyunu unutabilirim. Resmen nereden başlayacağımı bilmiyorum?
Sınıfta kalmak istemiyorum. Babama bu durumu açıklayamam.

Hocam kısaca kafanıza koycaksınız ya bir program hazırlayabilirsiniz 1 2 saat ders çalışın ondan sonra 10 dk ya da 20 dk konuları kafanızdan geçirip tekrarlayın ondan sonra 10 dk mola verin ya da bu saatleri dakikaları siz ayarlayın ama okuldan geldiğiniz her gün o gün işlediğiniz konuları tekrarlayın zaten hocalar sınavda çıkacak konuyu basa basa söyler o yüzden onları da işaretleyin en azından sınava çalıştığınızda daha hızlı çalışırsınız

Hocam kısaca kafanıza koycaksınız ya bir program hazırlayabilirsiniz 1 2 saat ders çalışın ondan sonra 10 dk ya da 20 dk konuları kafanızdan geçirip tekrarlayın ondan sonra 10 dk mola verin ya da bu saatleri dakikaları siz ayarlayın.

Toplam 15 sınav olacağız. Çarşamba başlıyor ve 2 hafta sürüyor. Bazı günler 2 bazı günler 4 sınav oluyor. Meslek dersleride var. Ve daha doğrusu defterden mi çalışacağım ya da YT'den mi çalışsam hangisin daha etkili onu düşünüyorum.

Toplam 15 sınav olacağız. Çarşamba başlıyor ve 2 hafta sürüyor. Bazı günler 2 bazı günler 4 sınav oluyor. Meslek dersleride var. Ve daha doğrusu defterden mi çalışacağım ya da YT'den mi çalışsam hangisin daha etkili onu düşünüyorum.

İlk baslayan sınavlarının eksıklerını videolar izleyerek notlar tutarak calısmaya baslayabılırsın

İlk baslayan sınavlarının eksıklerını videolar izleyerek notlar tutarak calısmaya baslayabılırsın.

Vallahi konuyu derste dinledim ama eve gelip tekrar etmedim. Sizce çok eksiklik oluşmuş mudur?

Öncellikle hocaların sınavda çıkacağı konuları kitaptansa kitabın bir yerine yazın ya da konuyu işaretleyin defterdense defterde yazdığınız yerleri işaretleyin eğer konuyu kendi başınıza çalıştığınızda anlamadıysanız YT'den bakabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı