11. sınıf ve TYT müfredatı kaç ayda biter?

Criox_TT

Centipat
Katılım
23 Nisan 2020
Mesajlar
42
Arkadaşlar merhaba. Ben 12. sınıfa geçtim ve artık ciddi bir şeyler yapmak istiyorum. Şimdiden başlamak suretiyle planlarım şunlar;

TYT ve 11'e giriş yapmadan önce her gün paragraf + problem+ geometri çalışması,

Günün devamında TYT'den işlediğim eski bir konudan soru çözümü + bir önceki gün işlediğim konudan soru çözümü+ yeni bir TYT konusuna çalışma,

Aynı gün 11'den işlediğim eski bir konudan soru çözümü + bir önceki gün işlediğim konudan soru çözümü+ yeni bir 11 konusuna çalışma.

Pandemiden dolayı 11. sınıf iken suratına bile bakmadığım çok konu var ve bu yüzden TYT ile 11'i beraber götürmek istiyorum maksadım güzel bir zemin hazırlayıp bu konulara tekrar baktığım zaman hızlı geçmek.

Bu programı bugün biraz denedim, konu anlatımı olarak YouTube'dan TYT matematiğin temel kavramlar konusunun konu anlatımı kısmı sadece 4 saat sürecekti daha bunun o gün için AYT konu çalışması var, bu konulara çalışmadan önce çözülmesi gereken 150'ye yakın soru var ve açıkçası bunların hepsini hesaba kattığımız zaman belki de bu çalışma rutini 10 saatten fazla sürecek ve bu sayı bana her gün bu kadar çalışabileceğim konusunda pek inandırıcı gelmiyor 😀. O yüzden epey arada kaldım ve TYT ile 11 müfredatını beraber götürmek konusunda yapabileceklerim hakkında tavsiyelerinizi sunarsanız çok mutlu olurum.
 
YouTube'da benim hocam adlı kanalda tüm dersler mevcut. Günde 5-6 saat çalışma ile TYT kimya 1.5 ay, fizik 1 ay veya daha kısa, matematik 2.5 ay ve diğerleri de 1-1.5 ay aralığında biter. En uzunu matematik.
 
TYT ile 11 müfredatını beraber götürmek konusunda yapabileceklerim hakkında tavsiyelerinizi sunarsanız çok mutlu olurum.

Paralel götürmek mantıklı değil bence. TYT'den başlayıp 11'e gelmeye çalış.

Şahsen benim için 1 ay sürer TYT matematik. Konulara hakim değilsen 2 aya kadar uzar.

11 matematiği de oldukça önemli. TYT konularını öğrenip 11'e geçersen sana çok rahat gelir 11. Özellikle üslü-köklü sayılar, mutlak değer ve fonksiyonlar gibi konuları baştan öğrenince neden TYT'den başlaman gerektiğini anlayacaksın.
 

Geri
Yukarı