11. Sınıf Yaz Tatilinde Neler Yapılmalı?

syrewx05

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle hedefim gastronomi okumak. Gönül ister ki Özyeğin'de okuyalım fakat birazcık zor. Şu anlık Bilgi Üniversitesi'ni kazanabilirim gibi geliyor. Asıl sorum şöyle; sayısal öğrencisiyim fakat seneye kesin eşit ağırlığa geçeceğim. Şimdi diyeceksiniz, neden sözele geçmiyorsun? Çünkü kişi sayısı az olduğu için sözel bölümü açmayacaklar maalesef ki. Bu yaz nasıl bir yol izlemeliyim açıkçası kafam karışık. 11'de eşit ağırlık konularını hiç görmeyeceğim için 11. sınıf konularına mı ağırlık vermeliyim? Ya da TYT matematiğe mi ağırlık vermeliyim? Sizin görüşlerinizi de bekliyorum.

Yaz tatilinde eğer gerçekten çalışacaksan 2 ay tyt matematiği sıfırdan başlayıp bitirmeye çalış bir de yanında tyt denemeleri çöz. Kısacası yaz tatilinde tyt yi bitirmeye çalış, okul başlayıncada ayt ye ağırlık verip ayt ni geliştir.
İkisini de dengelersen başarılı olursun.

Dostum TYT matematik bence bana göre AYT'den daha zor TYT 80 90 netlere çıkıp AYT matematik çalışmak daha basit ve zevkli kalıyor zaten müfredatı integral ve türev çözmek için öğreniyorsun adeta bence öncelikle TYT netlerini yüksek tutmak ve ilerleyen süreçte AYT ve denemeler ile tekrarlar ile kafa yormaktır en mantıklısı tabii herkesin çalışma stili kendine göredir ben böyle yapmıştım YKS'e 37 gün var TYT biraz nankördür bunu da unutmayalım sürekli tekrar ve test ister AYT'nin aksine

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı