11. sınıf yazında ne yapılmalı?

canaydo

Decapat
Daha fazla  
Selamlar ben sınav öğrencisiyim ve bu sene sayısaldan eşit ağırlık geçtim yazın 11.sınıfı tekrar etmeli miyim? Yoksa tamamen TYT odaklı mı bakmalıyım? Aynı zamanda bir EA öğrencisi olarak TYT fen bakmalı mıyım? Ailemi çok zor ikna ettim. Denemelerde falan düşük alırsam kötü olur. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam. Bende bu sene yks derdini atlatmış biri olarak yazıyorum.

Şuan da tyt-ayt net ortalamalarınız nedir?

Sen 12. sınıfsın değil mi dostum? Moderatörler yine yapmış yapacağını. TYT tekrar edip yıl sonuna yakın konuları bitirip artık yavaştan AYT başlaman gerekiyor hedefin ne tam bilmiyorum ama iyi bir bölüm istiyorsan yıl sonuna kadar AYT'ye en kötü adım atman lazım okul olacağı için TYT matematik ve geometriyi en azından şimdiden aradan çıkarmaya çalış.

Sen 12. sınıfsın değil mi dostum? Moderatörler yine yapmış yapacağını. TYT tekrar edip yıl sonuna yakın konuları bitirip artık yavaştan AYT başlaman gerekiyor hedefin ne tam bilmiyorum ama iyi bir bölüm istiyorsan yıl sonuna kadar AYT'ye en kötü adım atman lazım okul olacağı için TYT matematik ve geometriyi en azından şimdiden aradan çıkarmaya çalış.
TYT ve geometri okul açılana kadar biter mi sizce?

Moderatörlerin illahi bir değişiklik yapma isteği beni de düşündürüyor hocam. Ayrıca konu hakkında fikirlerinize katılıyorum.

Seviyene bağlı ama yüksek bir temelin yoksa. Hayır.

Hocam biter mi sorusu sizin gayret ve emeklerinize bağlı ve ne durumda olduğunuza bağlı. Şuan her geçen zaman size eksi yazıyor ve biter mi sorusunun cevabını uzatıyor. TYT matematik ve geometri önemli bir noktaya kadar gelirsiniz. TYT konuları hiçbir zaman bitmez ve sürekli tekrar edilmeli okullar açılana kadar başlamazsanız yetişmeyecek telaşına kapılırsınız bir yerden başlamak lazım elbette.

Merhaba hocam. Bende bu sene YKS derdini atlatmış biri olarak yazıyorum.

Şu an da TYT-AYT net ortalamalarınız nedir?

Kusura bakmayın geç yazdım daha yeni EA geçtiğim için AYT çözmedim fakat TYT netlerim 65 civarında

Cevapladığın için çok teşekkür ederim bu sene YKS 2025 öğrencisiyim ve 12.sınıfa geçiyorum hedefim 10k bu arada yıl sonu derken aralığı mı kastediyorsunuz?

Kusura bakmayın geç yazdım daha yeni EA geçtiğim için AYT çözmedim fakat TYT netlerim 65 civarında

Cevapladığın için çok teşekkür ederim bu sene YKS 2025 öğrencisiyim ve 12.sınıfa geçiyorum hedefim 10k bu arada yıl sonu derken aralığı mı kastediyorsunuz?
Aynen büyük ihtimalle 2024 yıl sonunu kastetmiş hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı