11. sınıf yazında TYT'ye başlamak mantıklı mı?

Ssykes54

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, sizce 11’i sağlam ve sıkı geçirip TYT’ye 11’in yazında başlamak mantıklı mı? Sormamın sebebi, 11’e odaklandığım için TYT matematik ve geometriye çalışacak zamanım olmuyor. Örneğin okulda Pazartesi günü Fizik ile Kimya var. O derslerde Vektörler ile Modern Atom Teorisi işleniyor. Eve gelip zaten 16.00’da okul bitiyor. 2-3 saat dinlenip o konuları küçük tekrar yapıyorum (video izlemiyorum çünkü zaman kaybı), ardından soru çözüyorum. Saat 11 oluyor, TYT matematik ve geometriye zaman kalmıyor. Bu arada TYT matematik ve geometriye çalışabilecek durumu çarşamba günü işlenen sayısal ders sadece Fizik olduğunu varsayalım. O gün Vektörler işlenmiş ve ben bu konuyu zaten dershaneden öğrenmiş ve soru çözmüşsem ancak öyle bu iki derse çalışabiliyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
11 için temelin varsa; mat için ilk 12 konu, fizik için kuvvet ve hareket gibi dediğin çok mantıklı. Geometri içinse aynı şeyi söyleyemem 2-3 saat dinlenme yerine 45dk-1saat geometri sıkıştırın en azından üçgenleri halletseniz sizin için çok faydalı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı