11. sınıf YKS'ye çalışmak için program önerisi

Yer
Samsun-Havza-Kocapınar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 1600AF
Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC
Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb
Adata SU630 240GB
WD BLUE 1TB 7200RPM
Meslek
Öğrenci
Sınava geç de olsa çalışmaya başlamaya karar verdim. Hem 11. sınıf konuları hem de TYT-AYT'ye yönelik bir çalışma programı oluşturmama yardım eder misiniz?

Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

Herkesin ihtiyacı farklı. Ondan dolayı sana nasıl bir program önerebiliriz bilemeyiz. Tavsiyem bir TYT denemesi al. Onun dışında matematik temelin yoksa internetteki hocaların TYT matematiğe ilk adım kampları var. Anlatımını beğendiğin birinden bak, kamp kitabını al. İşlem yeteneğin zayıfsa antrenmanlarla matematik 1 tavsiye ederim. Geometri için de aynı şekilde. Türkçe de ise paragraf çözmeye başla.

Üstteki arkadaşa katılıyorum. Okulundaki başarılı arkadaşlarına programları hakkında soru sorup rehberlik hocandan program isteyebilirsin. 11. sınıf başlamak için geç değil, erken ve öne geçirip sıralama yükseltecek bir zaman. Fen lisesi çıkışlıyım ve tüm arkadaşlarım 12de bir sene abanıp tıp kazandı.
Başarılar :) .

Sınava geç de olsa çalışmaya başlamaya karar verdim. Hem 11. sınıf konuları hem de TYT-AYT'ye yönelik bir çalışma programı oluşturmama yardım eder misiniz?

Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

9 ve 10.sınıf tamsa konuları biliyorsan şimdiden TYT kaynakları ya da direkt deneme çözebilirsin eksikse hangi dersten eksiğin varsa YouTube'daki hocaların kamplarıyla beraber ilerleyebilirsin AYT içinde şu an 11.sınıfı o gün ne gördüysen tekrar et artı olarak test çöz yeterli bence. Mesela diyelim eve 5 de geliyorsun 1 saat dinlenme desen 1-2 saat TYT (eksiğin var ise bu süre yoksa sadece test çözüp geçebilirsin.) 1-2 saat de günlük tekrar yeterli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı