11. sınıf zor mu?

11sinifogrenci

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığı gibi meslek lisesi 11 sınıf zor mu? Birisi anlatırsa sevinirim. Bölümüm bilişim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışmayana her şey zor. Çalışırsanız neden zor olsun ki?

Başlıkta yazdığı gibi meslek lisesi 11 sınıf zor mu? Birisi anlatırsa sevinirim. Bölümüm bilişim.

Klasik bir söz vardır bende sana onu diyeceğim. AYT konuları geldiği için daha zorlaşıyor eğer temelin yoksa zor eğer temelin varsa daha kolay. İşte o klasik sözüde diyeyim:"Tekrar yaparsan zor değil."

12. sınıfa kadar (12. sınıfta dahil) hiçbir sınıf zor değil. Dersi derste dinle, sınav gününden önce 1-2 saat çalış ve hocaların gözüne gir yöntemiyle her sene takdir aldım neredeyse. Öyle dersi seven öğrenci falan da değilim. He bir de en önemlisi hocanın sorarım dediği yerleri hep not al ve sürekli darla burası çıkar mı şurası çıkar mı diye.

12. sınıfa kadar (12. sınıfta dahil) hiçbir sınıf zor değil. Dersi derste dinle, sınav gününden önce 1-2 saat çalış ve hocaların gözüne gir yöntemiyle her sene takdir aldım neredeyse. Öyle dersi seven öğrenci falan da değilim. He bir de en önemlisi hocanın sorarım dediği yerleri hep not al ve sürekli darla burası çıkar mı şurası çıkar mı diye.

Ben genellikle hoca yoklama alırken kalem ben vermeyi seviyorum ve hocanın tarafinda en önde oturmayı seviyorum soruyu yaptiktan sonra hocaya gösteririm hocam oldu mu derim ders sonu hocayla konuşurum öyle ders de dinlerim ama yapabilir miyim bilmiyorum bölüm dersi zor dediler bana.

Aslına bakarsan bu konuya yakın şekilde açılmış bu foruma ait birkaç konu daha var. Onlardan birine detaylıca cevap yazmıştım.

Alıntıladım.

"Bu sene yeni 11. sınıf bitti. Ben de yazılım geliştirme okuyorum. Zor filan değil çok takılma evde ödevlerini yap, işte hazırlıklı git, proje üzerinde çalış, okul harici haftada 6 saatini alır seneyi sorunsuz tam puanla bitirirsin. Mobil programlama, Web uygulamaları geliştirme, Adobe AfterEffect filan. Çok kasılacak bir sene değil boşlarsan ipin ucu kaçarsa anlamakta zorluk yaşarsın. Kendinden emin ol, hedefin doğrultusunda yürü bu seni taşır. Birde Visual Studio konusunda dikkatli olmalısın çok fazla bug oluşabiliyor hazırlıklı şekilde gelmezsen hataların çözülmesi bir saat alacak buglara neden olabilir. Hep sınıf arkadaşlarım birbirini beklemiştir bu durum yüzünden. Başı çekersen sınıf hızlanır."

"İşin zor yanı 12. sınıftaki staj. O sene ders çalışman çok mümkün değil. Elbette çalışırsın bir şekilde zaman ayırırsın ama hafta içi biraz zorlanırsın."

"İşin zor yanı 12. sınıftaki staj. O sene ders çalışman çok mümkün değil. Elbette çalışırsın bir şekilde zaman ayırırsın ama hafta içi biraz zorlanırsın."
Stajının zorluğu gittiğin yere göre değişir ben mesela stajımda sürekli oturuyordum hiçbir şey yapmıyordum neredeyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı